gulzaadee Kızlar 23:12de doğum yaptım normal doğum oldu ama bebeğim küçük biraz 33+5de dünyaya geldi kızım biraz aceleciymiş. Solunum problemimiz var yoğun bakımda şimdi dualarınızı bekliyorum inşallah.
gokcekocyigiit gulzaadee Hayırlı olsun, umarım bebeğiniz bir an önce toparlar, şu güzel günlerin hürmetine dualarım sizinle 🌸 siz de stres yapmayın ki bebeğiniz sizden güç alıyor sonuçta 🥲🤲
Anne2829 gulzaadee gözünüz aydın inşallah daha da iyi olur bebişiniz 🤲🏼💕bu kızlar aceleci galiba 🥹benimde 35. Haftada sancılarım başladı baya hissettim dolandım sonra nstde de çıktı bakalım inşallah 37 görürüz🌸
Edanursoylu gulzaadee hayırlı olsun sizede geçmiş olsun bebisiniz hemen toparlanip kucağınıza doner inşallah 🌸
irem-16 gulzaadee Allah şifa versin inşallah canım benim tez zamanda kavuşursun inşallah bebeğine❤ kaç kg doğdu solunum sıkıntısı falan var mı acaba ❤ dualarım seninle..
gulzaadee Anne2829 allah herkese kolay doğum zamanında doğum nasip etsin inşallah 🌸 benim de açılmam olmasa bekleyeceklerdi ama gittiğimde 6cm açılmam vardı bekletemediler hemen bilkente sevk ettiler buraya gelince de 1 saat içinde doğum oldu
gulzaadee irem-16 2.280gr doğdu solunum sıkıntısı olduğu için yoğun bakımda şuanda babası gördü ama ben göremedim henüz öğlen 13:30da görebilirsin dediler . uyku falan yok kızım için dua ediyorum 🌸
Sonyaazz gulzaadee Hayırlı olsun canım 35+1 de doğum yapmıştım şimdi 4 buçuk yaşında oldu bile merak etme biran önce toparlar kavuşursunuz inşallah 🙏🏻🥰
Asdfgh122 Merak etmeyin kızınız çok güçlü bir şekilde yoğun bakımdan çıkacak. Erken doğumlar artık çok sık oluyor ve çok şükür bebişler bu süreci kolayca atlatıyor sakın moralinizi bozmayın bi kaç hafta içinde çıkar 🫶
Azraa33 gulzaadee gözünüz aydın bebeğiniz makinaya bağlı mı solunum alıyor ? Ve uyutmamışlar değil mi
gulzaadee Allah razı olsun hepinizden şu mübarek günlerde sağ sağlim bebeğimi kucağıma alayım başka bir şey istemiyorum