___Ebruli___ kucukprensannesi bizde çok gidip geldik Mirza Batın düşünüyorduk… Mirza kayinbabamlarin büyük dedelerinin ismiymis ben bilmiyordum annem önerdiği için Mirza da olsun dedim ama Mirza koymamı istemediler😶😔… O zaman ASİL BATIN OLSUN DEDİM KAYINBABAM İKİSİDE COK GUZEL DEDİ,, ŞİMDİLİK ASİL BATIN DÜŞÜNÜYORUZ BAKALIM İNŞAALLAH YİNE DEĞİŞMEZ 😅
sednc0 ___Ebruli___ ayyy valla çok zor isme karar vermek bide insan düşünmeden edemiyor ya büyüyünce beğenmezse diye 😂😂
TugceOrak ___Ebruli___ canım şimdi okuyunca Google’dan baktım ismin anlamına ve şöyle bişey okudum. Belki bilgin yoktur diye söylemek istedim ![https://mutluresim.com/images/2025/03/03/1OLz4q.png]
___Ebruli___ sednc0 hiç sorma vallahi yaa 😅😅😅 batın da kararlıyım bu kararımı dile getirdim kızımda isim kıyamadım bunda hakkım olsun istedim… Ne bileyim kızıma isim de sesimi cikarmaadim diye haksızlık yapıyormuşum gibi geliyor 😔
sednc0 ___Ebruli___ evet batın çok güzelmiş olsun canım bak en azından oğluşunun ismini koyacaksın bazısı onda bile sesini çıkaramıyor bahtları güzel olsun her ikisininde inşallah ❤️
___Ebruli___ sednc0 amin inşallah canım benim Allah razı olsun… Aynen sağlıklı sıhhatli olsunlar da başka birşey istemem ❤️🌺🍓
___Ebruli___ TugceOrak bende bir kac yere baktım konulabilir yazıyordu… Bir çok ALLAHİN 99 İSİMLERİN ÇOCUKLARA KONULDUĞU SÖYLENİYOR BİLEMEDİM SİMDİ