Merhabalar şu anda 30 günlük ikinci kızımla yazıyorum ☺️ evleneli 3 yıl olacak 6 ay çocuğumuz olmadı ben annemi kaybettiğim için aşırı çocuk istiyordum çocuğum olursa acımı onunla sararım diye düşündüm hep o kadar çok test yaptım ki maaşım neredeyse hep test paralarına gidiyordu sonrasında özelde kadın doğuma gittim klomen verdi kontrole gittiğimde bana yumurtaların çok iyi durumda çatlatma iğnesi yapmadı çoğul gebelik ile sonuçlanır yumurtaların çok iyi durumda dedi o ay öyle umutluydum ki kesin hamileyim gözüyle bakıyordum regl olunca dünyam karardı sanmıştım sonra araya ramazan girdi ben çocuk fikrini rafa kaldırmıştım eşimle ilişki sadece bir kez yaşandı o ay çok dua etmiştim anneme benzeyen sağlıklı bir kız çocuğu diye hiç beklemediğim bir anda test yaptığımda öylesine çift çizgiyi gördüm ard arda 3 kere yaptım üçüde pozitifti eşime söyledim inanmadı üzüleceğim diye hastaneye bile götürmek istemedi testi yaptırdık bir şekilde ve hamileydim dünyalar tatlısı anneannesinin kopyası 28+3de doğan prematüre annesi oldum kızım 6 aylıkken gebe olduğumu öğrendim kızım çok küçük olduğu için aldırmamı önerenler bile oldu ki o dönem eşimle boşanma aşamasındaydık çok şükür doğalı bir ay oldu bile en hayırlı zamanda nasip ediyor Allah inşallah en kısa en hayırlı zamanda sağlıklı sıhhatli bir şekilde evladınızın kokusuna kavuşmak nasip olur 🙏🌸