Denizmrt Kızlar çarsamba kalp atışı yoktu kürtaj olmak zorunda kaldım beta ne kadar zamanda sıfırlanıyor bide çarsamba kürtaj sonrası kanamam geldi ertesi güne olmadı hala yok sıkıntı olur mu acaba gelmemesi kontrole gitmedim daha
Demem Denizmrt çok geçmiş olsun, Allah kaybınızın yerini sağlıklı olanla doldursun inşallah en hayırlı şekilde.. 17 ocakta düşük yaptım 5 şubatta 2.35 idi beta değerim, ondan önceki hafta 17 lerde idi.
Gul__yildiz Denizmrt bende 12 gün önce kürtaj oldum. Benim o gün kanamam oldu ondan sonra kanamam olmadı, doktor normal dedi. Sende kafana takma şimdilik adet olmayı bekleyeceğiz. Doktor 1 kere adet gör, sonrasında bebek düşün dedi. Çok geçmiş olsun.
Denizmrt Demem âmin hepimize inşallah canm 🤲 bnde merak ediyorum inşallah sorunsuz olmuştur kürtsm kanamam da yok hiç bi gün oldu kürtaj olduğum gün daha da yok
Denizmrt Gul__yildiz Saolasın canım sana da çok geçmiş olsun bana 3 ay dedi ama bilmiyorum adetim düzene girince bende denemek istiyorum tekrar inşallah her şey yoluna girerse tabi bakalım ne zaman adet göreceğiz inşallah sorunsuz olmuşuzdur kürtajı🤲
Melimone Kızlar bende cuma günü kürtaj oldum. 16+4 ye kalbi durduğu için sancıyla doğum yaptım sonrası kürtajla temizlediler. Üç gündür ağrım sızım yoktu ama akşamdan beri özellikle idrar yaparken ve sonrasında kasıklarımda ağrı oluyor. Sizlerdede oldumu. Lekelenme şeklinde kanamam devam ediyor bu normal sanırım.