Zeyzeyy- Kızlar 43 gün oldu doğum yapalı dışardan dikişim vs görünmüyor doktor iç dikişlerin daha düşmemiş dedi ne zaman düşer bunlar ya 😬 nerden bilicem düşüp düşmediğini daha kontrole gel demedi
ikibebisannesii_45 Zeyzeyy- iç dikişiniz kaç tane? İçerisi sürekli ıslak olduğu için geç düşüyor benim iki taneydi biri 45 diğeri 2 aylıkken falan düştü
Zeyzeyy- Gizemnurnr ay doktor dikişler düşmedi diyince korkuyorum ilişki için bir şey falan olursa 🥲🥲
Zeyzeyy- ikibebisannesii_45 iç dikiş sayısını ne ben sordum ne doktor söyledi 🥲 peki bu süreçte ilişki vs olmuş muydu sizin
Zeyzeyy- ikibebisannesii_45 ben sayısını bilmiyorum nerden anlicam acaba bittiğini ya 😂😂 düşse bile hiç görmedim
ikibebisannesii_45 Zeyzeyy- düştüğünde ip belli oluyordur canım korkma . İlişkiden korkuyorsan bir müddet bekleyip kendini dinlendirip deneyebilirsin
Zeyzeyy- ikibebisannesii_45 45 gündür bi tane bile ip görmedim desem doğru olur galiba çok fazla dikişim vardı ama hiç görmedim düştüğü zaman 🫠 ilişki için beklemeye devam edeceğim dursun daha 😂