Beybyi Kızlar bildiğiniz vajina ağzında hissediyorum bı şey batıyor gibi sonra gidiyor 36. Haftamdayım arada kasik ağrısı da oluyor bebeği çok aşığada da hissediyorum Zaten sizde de böyle bir şey var mı
Asli54 Beybyi bende 36. Haftaya girdim bugun doğurucam sandım belde ve vajinada bır agrı otursam oturamıyorum yatsam yatamıyorum dedim geliyo galiba birde benim 3. Hamileliğim ilk ikisinde hiç böyle şeyler yapamadım ilk hamileliğim cok zordu ama sonrarı rahattı
drnkra2025 Beybyi hatta 36. Haftada daha sıklaştı 1 aydır ara ara batmayı hissediyorum sanki elini oraya sokuyr gibi bi his
Beybyi Asli54 benimde öyle ilk gebelik normal mi değil mi bilmiyorum resmen deliğin içinden bı şey batıyor gibi gidiyor gibi kasıklarımda da ara ara ağrı oluyor yalancı sancı sanırım o da
Asli54 Beybyi bol bol dinlenmeye bak veya gecmezse doktora git birde bebeğin hareketlerini takip et bn öyle yapıyorum
Beybyi drnkra2025 evet kesinlikle bende öyle hissediyorum gün geçtikçe Vajinal kemiğim de ağrıyor herhalde kanala yerleşiyor 36+4 bu gün