1oglanannesi Gulsbaby ya insaAllah ikinciyi istiyorum daha yeni basladik bu ay karar verdik hayirlisi
Bsssse 1oglanannesi benimde bat 7 benimde seninkinden bir tık daha silikti fotoğrafta zor gözüküyor bende umutlandım , seninkinde de dikkatli bakınca gölge var gibi canım
1oglanannesi Bsssse evet biraz daha bekliyelim burda bulusuruz iki gun sonra yine yaparsin bende yapicam
Deryakaya1802 1oglanannesi her şey gönlünüzce olsun 🥰 düşünmeyi bıraktığın an oluyormuş hayırlı zamanda istediğiniz gibi olur inşallah
1202 1oglanannesi bu testler yanildir mende elemiwdim 3dene 1gun araynan silik 2ci xet gorsenirdi rozvi testden eledim hecne cixmadi xesdelendim inwAllah sizde yaniltmaz
Mor-kelebek 1oglanannesi ne kadar koyulaşmış🧐 hangi marka bu test canım? İnşallah vardır rabbim gönlüne göre versin 🌸
1oglanannesi Mor-kelebek evet bende soklardayım kafam karıstı acıkcası belkıde erken daha reglımın gecmesını beklıycem
Mor-kelebek 1oglanannesi bencede biraz daha bekle canım ilk defa bu kadar çok koyulaşma gördüm ben de