seyma0661 Kızlar aranızda punch yapan var mı? Bi merak saldım videolarda öyle aşırı zor durmuyor daha önce kaneviçe işlemiştim havluya aslında onun gibi gözüküyor ama bilemedim yapabilir miyim
obli seyma0661 çok kolay internetten video izleyerek yaptım baya kafa dağıtıcı. Oğlumun kapı süsünü yapacağım punchla☺️ belki yastık kılıfı da yaparım.
esrasavas seyma0661 aslında yapımı kolay sadece biraz elin alışması gerekiyor canım bu aralar bende punch işlemeye merak saldım kafa dağıtmaya bire bir kendin yaptığın içinde daha motive oluyorsun trendyol da başlangıç seti oluyor bi dene istersen
Esrakzly seyma0661 bende cok uğraştım basta ama şimdi güzel oluyor punch seti değil de iğnesini aldim sadece kumaşı içinde burda kumascim var sert bir kumas olması gerekiyor onun dışında istediğim iple calsiiyroum sadece çok kalın olmamasi lazım iğnenin içinde rhata hareket etmiyor
seyma0661 DogaMom yaaa 🥹🥹 benimde öyle dikiş nakış örgü merakım pek yoktur az önce bi sayfaya yastık kılıfı sordum 800 tl dedi ufak çaplı şok geçirdim 😂😂😂
DogaMom seyma0661 inşallah siz halledebilirsiniz 🫶🏻 malzemeler çok pahalı değil deneme amaçlı yapabilirsiniz
seyma0661 esrasavas doğumum haftaya bide keşke daha önce aklıma gelseydi ay boş boş geçirdim hamileliğimi 😂 en son bi puzzle aldım 1500parça %70i bitti ama kaç haftadır sonunu getiremedim bayılcam
Mucizeem__ seyma0661 öyle basit gibi duruyor ama ilk başta çok zor 😂😂 elin alisiyor bu defa sürekli boynunu bükerek yaptığın için aşırı zorluk oluyor İstersen dene hevesini alırsın ama eğlenceli bi işte 😂😚
serap28 seyma0661 Ben havlulara yapmıştm kolay nir zorluğu yok tabiki ilk başta biraz zorlanabilirsnz ama zor değil yani iğneyi çok kaldırmamaya dikkat edin sıra sıra giderken fazla kaldırır ve fazla sokarsanz ipler ilerli gerili olur şimdiden kolay gelsn canm😊
Ecemom_ seyma0661 punç seti aldım ama sanırım ipim uygun değil kumaştan çıkıyor ipim ilmekleri battığımda
esrasavas seyma0661 doğumdan sonra boş vakitte yaparsın canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin allahim inşallah
serap28 seyma0661 sökebiliyorsnz ipi çekince sökülüyor sökmesi çok zevkli😅 Ama iğne izi belli oluyor delik delik