Emumi Summerbabies bencede yaa ben valla görümceme hiç karışmadım yorum da yapmadım ama kendisi neler neler söyledi bize konuşmaya hakkı bile yok
1kopek1bebek Emumi yaaa boşversenizeee sizin isteğiniz herşeyden önemli içiniz neye siniyosa kimseye kulak asmayın. Ben sabah sitede köpeği gezdiyorum yan apartmandan kadın ayy adı ne olucak dedi. Dedim Alya olucak. Tepki şu ayyy yer gök alya. Koymayın onu. Diyo. Dedim Pardon sizi ne ilgilendiriyo? Biz sevmişiz beğenmişiz bitti. Bizim dışımızdaki herkese güzel diyip geçmek düşer. Kimse kusura bakmasın. Ay gerildim bak yine. Siz boşverin canım. Ne istiyosanız o. Ayeıca asil gerçekten çok güzel bir isim. Ay tanıdığım asillerde bir yakışıklı kiiii bahtlarıda güzel olsun inşallah sağlıkla gelsin minik kuş.
Emumi 1kopek1bebek teşekkür ederim çok sağ olun hayırlı olsun de geç ama bizim milletimiz illaki bir kulp bulacaklar yoksa içleri rahat etmez
a-koroglu güzel bir isim oğlumuz olsaydı adını Atlas Asil koyacaktık kızımız oldu. 2. erkek olursa bu ismi koyacagız önemli olan sizin beğenmeniz
CoolMamaMode Emumi Allah Allah hani öyle duyulmayan bi isim olsa hadi dicem garipsediler yine olmaz bir şey demeye hakları yok ama ne insanlar var yaa . tabi sizde heyecanla söylediniz muhakkak insan bi aaa çok güzel adıyla yaşasın gibi yorum bekler haliyle umrunda olsa da olmasa da .. aynen öyle bencede takma canım anne ve babası sizsiniz kimseye söz hakkı düşmez 💜
Emumi CoolMamaMode canım o kadar güzel özetlemişsin ki eline sağlık ama eşimls konuştum karar verdim ismi Asil olsun veya olmasın ailelere doğuma kadar isim konusunda bir şey söylemicez
Yogurtlupilav Emumi ben kimseye takılmıyorum ya önemli olan bizim beğenmemiz. Kızıma koyacağım isme de herkes burun kıvırıyor artık söylemiyorum o yüzden doğunca alışırlar 😄 Asil gayet güzel bir isim, etraftada çok örneği var.
iiilllaaayyy Ay onlara neymiş? Siz nasıl uygun gördüyseniz öyle olacak elbette evlat sizin evladınız adıyla büyüsün inşallah ❤️