amamoms Herkes bebek düşüncesini kafandan atınca aniden sürprizle geliyor diyor, gerçekten öyle mi? Kafamızdan nasıl atacağız ki, imkansız gibi geliyor🫠😂
Arzu_tasan amamoms problem yok ise doğru sanırım ben de çok istedim istedim düşük yaşadım bu ay hiç istemıyprdum suprız gecikme yaşıyorum eğer var ise gerçekten doğru 😂
Alya05 amamoms kesinlikle doğru 1,5 yıl korundum Sonra bir ay iki defa kaçtı o ay hamile kaldım Şimdi 6 aydır deneme var gebelik olmuyor 😆🤣 çünkü hep düşünce oluyor acaba oldumu tuttumu gibi gibiii
amamoms Arzu_tasan inşAllah vardırrr güzel haberlerle karşılaşırsın umarım. Her şey gönlünce olsun, eğer hamiş olursan bizlerede haber ett, adına çok sevindim♥️
DogaMom amamoms düşünmemekten ziyade akışa bırakmak kafayı rahat tutup an’a odaklanmak daha önemli bence
sseydaa34 amamoms akışa bırakın eğer iki taraftada problem yoksa olur ama sürekli olsun diye takvimlere düşerseniz çok yıpranırsınız evlilik gibi bişi hüç beklemediğiniz anda olur 😄 Bir anda 🥰
amamoms sseydaa34 pcos var ama başlangıç düzeyinde, gördüğüm üzere birçok kişi bu şekilde hamile kalmış ben yinede takviyelerimi aldım kullanıyorum bakalım inşallah gönlümüzce olur♥️
amamoms 1oglanannesi bu ay ümitlendim gecikmeye bağlı kesin var dedim ama nasip değilmiş, akışına bıraktım bende. Sadece bu ay takviyelere başladım pcos için, folik asit vb. onlardan ümitliyim inşallah Mart bana uğurlu gelir❤️🩹
djjdjdksalla amamoms doğru bn 2. düşünmeye başadım 3 ay olmadı 4. ay ev taşıyacaktım bu ay olmasın dedim o ay olmuş o halimlede ev taşımışım🤣
Haticekubra00 Kesinlikle doğru iki düşükten sonra iyice kafaya takmıştım 8 ay olmadı sonra eşimle sorunlar olmuştu şimdi çocuk zamanı değil önce evliliğimi düşünmem lazım diyerek tamamen evliliğime odaklanıp kafamdan çocuk konusunu silmiştim o ay hamile kaldım😅 doğuma 20 gün var
amamoms Haticekubra00 çokk sevindim adınıza, darısı gönülden isteyen bekleyen herkese olsun inşallah. Hamişlerin duası kabul olurmuş, sizlerde dua edin bizler için şu mübarek aylarda🫠🧡
1oglanannesi amamoms insaAllah canim akisina brak her sey olacagına varır zaten 🥰umarim bebis olur bu ay
Gulce35 amamoms bir kızım var bir tane daha doğacak ikisi de bir anlık hadiyle tekte oldu 🙈 Allah isteyen herkese nasip etsin uğraşan kimsenin kucağı boş kalmasın 🌸
amamoms Gulce35 sürprizler zamanında geldiyse ne güzellikler katar hayata🌸 Rabbim sizlere bağışlasın evlatlarınızı, acısını göstermesin. Güzel dualarınız için herkes adına teşekkür ederim 🌸♥️