Tuceoz_3 38+6 bugün ama persbm günü sezeryanla doğumum var iki normal doğum yaptım daha önce bunda da sezeryanla doğum yapmak istiyorum bu gün öyle bir sancı oludu ki aha doğum başladı dedim doğum da çektim sancinin bire biri aynıydı Cok kötü oldum gidip duş aldım hemen genital temizlik yaptım geçti sonra ne nişan ne su bı belirtti yok daha ama persbm gününe kadar dayansın istiyorm çok korkuyorum tramvam var o sancı geçene kadar o kadar zor du ki dedim bı bı taneydi böyle hele normal doğum olursa bir sürü böyle sancı cekicem 😢😞 😣 biliyorum sezeryanla doğum da kolay değil ama bu normal doğum kadar digil bence yani benim çatim darmış iki defa kuyruk sokumu kemiği kırıldi zarar gördü ikisindede üçüncü defa bu riski almamam artık dua edin kızlar hepimiz hamileyiz bu mübarek ayın hayrına sezeryanla kolay bir doğum yapmak istiyorum dualarıniza desteğinize ihtiyacım var geçen hafta ultrason da doktorum baş aşağı dönmüş dedi kanala girmeden doğum yapmak istiyorum artık bu gün vajina da çok baskı oluyor