0680 Kızlar sabah sezaryen doğuma giriyorum. İlk doğumum. Sizlerden mübarek ramazan gününde dua bekliyorum. Bebeğimle beraber sağ salim kavuşup evimize dönelim.
Blueeberryy 0680 insallah kolaylikla atlatip bebisinizi saglikli bi sekilde kucaginiza alirsiniz🤲🏻🤲🏻😍
mucizebebegimmm 0680 Oyyy bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine sağlıkla ve kolaylıkla kavuştursun rabbim 🥰🙏🏻
Ckaderdem 0680 en güzel anlara çok az kalmış. Keyfini çıkar korkma ben çok korktum stres oldum hiç bir zorluğu yokmuş oysa ki. Yanak yanağa temas anında dünya duruyor herşey anlamını yitiriyor sadece siz kalıyorsunuz 😍❤️
Selif1x Ahhh ben de yarın sabah giriyorum ve çok heyecanlıyımmmm çok da korkuyorummm 😂 Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ❤️❤️
Ays_dmr Ben de yarın sabah giriyorum Rabbim hepimize yardımcı olsun evlatlarımızı bize bağışlasın sağlıkla,acılarımız hemen dinsin inşallah arkadaşım❤️
zge13 0680 Allah sağ salim kavuştursun inşallah mübarek ramazan ayında doğurucam bende o nile başka bir mutluluk veriyor. 😅😊
Mamacita1 0680 Sağ salim kavuşmak nasip olsun inşallah 🫶🏻🐣 Sabah bende doğuma gireceğim Allah yardımcımız olsun inşallah doğumlarımız çok güzel geçer 🤲🏻💗🥹
Kartopum Mamacita1 Canim dogum yaptin mi sag salim? Gözünüz aydın olsun. Rabbim anali babalı büyümeyi nasip etsin🥹🩷🫶🏻
Bebisiminannesii 0680 bende yarin doguma giriyorum, ve az önce nişan geldi, bakalım sabahı bekleyecek mi :) sag salim kurtulalim insallah
Selif1x Ersayin1928 yaptım ben de çok şükür her şey yolunda 🥹🙏 rabbim bekleyen herkese sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Mamacita1 Kartopum Ayy anca görebiliyorum canım kusura bakma 😌 İyi çok şükür her şey yolunda çok teşekkür ederim 🥰💖🧚🏻♀️ Evet Deren Sare koyduk 🥹🥰💗
Kartopum Mamacita1 Benim kuzumun adaşı desene🥹 Benimki de sare 🌺 Elhamdülillah cok sevindim iyi olmanıza nasil gidiyor prenses nasil alisabildi mi dünyaya 😁
Mamacita1 Kartopum Evett adaş oldu miniklerimiz 🥹🥰 İyi gidiyor çok şükür biraz daha tecrübeli olduğum için süreç daha kolay geçiyor şimdilik diyebilirim. O da alışma sürecinde 1 haftalık oldu bile 🥹😌🧿