Ezgi2301 25 haftalık gebeyim aşırı bir ağrı var bel boşluğumda iğne batar gibi batıyor ve bi de sağ kolum çok ağrıyor şuan sebebini bilen yada böyle bi durum yaşayan var mı ya dayanamıyorum
Rosegold27 Ezgi2301 merhaba rahmin ani büyümesi ve kemiklerin doğuma hazırlanması aynı zamanda hormonlardan dolayı kaslarda kasılmalar magnezyum kalsiyum potasyum eksikliği
Rosegold27 Ezgi2301 sırt üstü yatma canım asla iyi değil bel desteği ve karın desteği için trendyolda hamile destek yastığı var gri aldım ben böyle keşebek gibi ortasına atıyosun ayarlanıyor cırtlı al canım onu birde bacak arama muhakkak yastık koy bel ağrındaki farkı göreceksin
Rosegold27 Ezgi2301 eğer pozisyon değişmene rağmen düzenli olarak bel boşluşu ağrıyorsa yada hiç geçmiyorsa kasılma dır yalancı kasılma r doktorunla iletişime geç derim
oznuraydins Ezgi2301 Ya bu bende de var ve daha 18 haftalık 2 gündür özellikle nefes aldıkça bile batıyor 🥹
nisoom01 Ezgi2301 kuzum bende 26+5 im geçen hafta bel ağrım ve bel boşluğum çok ağrıdı hastaneye gittim nst ye bile bağladılar ama sadece idrar yolu enfeksiyon çıktı hala ara ara ağrıyor enfeksiyon olabilir
aysegull01 Ezgi2301 benimde öyleydi doktor magnezyum verdi çok şükür geçti ben yatınca kalkamazdım belim batardı ağrıdan