Hasret18ayaz Kızlar merhaba british bir kedi sahibiyim kedim 12 ocakta ciftlesti ortalam 63 günde dogurduklari söyleniyor goguslerinde büyüme var ama kesin hamilemi degilmi bilmiyorum ultrasona girmedi karnindada belirgin bir büyüme yok ultrason harici nasıl emin olabilirim buna göre hazırlık yapacağım eşimin kuzeni veteriner o elle muayene etti karnına dokunarak hamile olduğunu dusunuyorum dedi ama bilemiyorum birde bu süreçte dikkat etmem gereken bildiğiniz konular varsa beni bilgilendirirseniz sevinirim
Hicrettt Hasret18ayaz karnı çok şiş mi ?memeleri belirgin mi baya ? Benim kedim en son 69.cu günde doğurdu 🤗 onların da ilk nişan gibi bişey geliyor sonra doğum başlıyor
gamze_gs88 Hasret18ayaz memeleri pembeleşir evet 60-63 gün arasında doğum yapıyorlar benim kedim doğurmadan bir hafta önce kapalı alan aradı yer yaptım asla girmesi dolap ıcıne yattı ama orda doğum zor olurdu en son yptıgım yere geldi kedi doğum yaparken müdahale asla etme eşlerini yesin benım kedim 6 tane doğurdu eslerınıde yedi maşallah sütüde çok bol oldu doğumdan sonra ılık şeyler tüketsin suyu bile ılık olmalı bunlar benim yaptıklarım çok şükür kolay atlattık
Mickeylover Hasret18ayaz ben ultrasonla baktırmıştım son zamanda şişti karnı götürmesem anlamazdım bence götür veteriner baksın kaç bebek var neler yapılmalı ilkse bir de doğum süreci hakkında bilgi sahibi olmak önemli. Kendileri yapsa da ev kedisi bazen destek isteyebilir diye bana herşeyi anlatmıştı. Evinde sahibiyle rahat doğum yapması çok başka en zor çıkmaz durumda beni ara demişti. Baya süreçte ne yapmam gerektiğini anlatmıştı
Hasret18ayaz Hicrettt karnı çok sismedi gibi geliyor bana ama çok obur oldu evet memeleri baya belirgin ve pembe oldular çok heyecanlıyım kendi dogumumdan çok heyecan basıyor 😂😂
Hicrettt Hasret18ayaz ay yok , çok güzel bence benim kedim 2 kez doğum yaptı, ikisindede beni yanından ayırmadı, sen kutu hazırladım mı battaniyeli vs vs ?
Hasret18ayaz Hicrettt hayır hicbirsey hazırlandım bir kutum var balkonda geniş içine battaniye serip alt değiştirme örtüsü sermeyi düşünüyorum ama henüz emin değilim hamile bile olduğundan 😂😂😂 erken mi acaba diyorum ve ne yapmam gerektiğini de bilmiyorum makas mi ben yardımcı olabileceğini düşünmüyorum 🥺🥺
minismom Hicrettt ay makas ne icin lazım yegenimin kediside dogurdu gecen ayda hic makas falan kullanmadılar galiba merak ettm ne icin oldugunu
Sucsn Hasret18ayaz bebek sayısı az olabilir belki 2 aydır kızgınlığa girmediyse hamiledir ben öyle anlamıştım bizimkininde çok büyük göbeği olmamıştı daha çok uyuyordu daha çok sevilmek istiyordu doğuracağı zaman sebepsiz miyavlayıp ayağımıza dolanmaya başlamıştı yuva hazırlasanda orayı beğenmeyip başka yere gidip doğurabiliyor doğumda plasentayı kendisi dişiyle kesiyor bebeği yalıyor ve plasentasınıda yemişti çünkü içgüdüsel olarak anne yuvadan bir süre ayrılmaması gerektiğini bildiğinden yiyecek olarak plasentayı yiyormuş 🥹
Hicrettt Hasret18ayaz şimdiden hazırla ki hamileyse yerini yapar zaten, benimkisi 10 gün öncesinde yerini yapıyordu, ben doğurttum hepsini, ebe gibi hissediyordum 😂 makas da şöyle yorulunca mecali kalmıyor koparmaya sen kesiyorsun 🥹
Hasret18ayaz Gulce35 biz veterinere gitmiyoruz asi vs yada acil durumlarda veteriner eve geliyor hep en son Şubat başı gibi geldi karnını muayene etti ben hamile olduğunu düşünüyorum dedi ama oda kesin emin konusmadi
Gulce35 Hasret18ayaz o zaman şimdi gösterseniz net söylemesi lazım üstünden zaman geçmiş 🥰 fotoğraf yükleyebilirseniz tam önden ya da arkadan çekerek ben de burdan görebildiğim kadar yorum yapabilirim 🌸
Hasret18ayaz Mickeylover dediğim gibi eşimin kuzeni veteriner acil durumda o gelicek doğuma yardıma onun haricinde yavru kedi maması önerdi onu yediriyoruz bebekleri beslesin diye vs
Hicrettt minismom benim kedom biraz üşengeç olduğu için kordonlarını hep ben kestim, koparamadı kendi 😂
1Atlas_dunyam Hasret18ayaz kediler zaten doğuracağı yakın birsekilde belli ediyor çok.miyavliyor yanınıza gelir onun için yer yapın yumusak yerde dogum yapsın başında duyabilirsiniz 4 tane doğurdu kedimiz yardım ettik doguma kedime destek olduk insan gibiler gözünün içine bakıyorlar
Hasret18ayaz 1Atlas_dunyam birkaç gündür sürekli çamaşır sepetinin içine girip yatıyor şimdi siz soyleyince aklıma geldi bununlami bagdadik acaba
gamze_gs88 Hasret18ayaz doğum başladığında nişan gibi akıntı gelıyor uzuyor o akıntı o akıntıdan sonra doğum başlar 3-4-5 saat içinde ama benim kedinin o akıntısı geldi 1 saat içinde ılk yavruyu doğurdu ıkıncı yavru 45 dk sonra sonra dakıkalar 30-25-20-15 arası azalmaya başladı ve hepsi doğdu
minismom Hasret18ayaz yegenimin kediside boyleydi bi kac gun bi yerlere girdi sonra gece sancısı gelince inlemeye basladı yegenimin yatagına gitmis uyandırmıs onu yegenimde oda degistirmis ertesi gun okul var diye gitmis oraya miyavlamıs o kalktımı hemen odasının yoluna gidiyomus bi kac kere tekrarlanmıs sonra artık karnına falan masaj yap dedik aynı insan gibi yaa kıyamam