Bnguuu_102 Blueeberryy 3580 doğdu göbek fıtığı benim kızımda da vardı bunda da olabilir mi bilmiyorum sonra düzeldi
Happyka Bnguuu_102 sürekli akıntı olursa kokulu tehlikelidir . Normal geçecek inşallah. Göbek bağı düştükten sonra çabuk iyileşir
Bnguuu_102 Happyka hiç ama hiç akıntı yok canım koku da yok sanırım hiç almadık fün alkollü dezenfektan aldık göbek bağı için onunla pansuman yapıyrouz bir sefer rahatlayayım mı o zaman canım bir şey yok o zaman değil mi
Blueeberryy Bnguuu_102 aklinda kalmasin gotur istersen ben ozelde dogum yapmistim bebege kontrol yazmislardi orda doktor dedi enfeksiyon olmus krem yazicam sur diye Ben kuruyo sanmistim hatta
Bnguuu_102 Tutaste_ sarı ya ondan öok korktum canım en son 13 yıl önce görmüşüm unutmuşum valla sağ ol
Happyka Bnguuu_102 Yok bir şey yok . elinizde hangi ilaç varsa onu kullanın . Yıkadıktan sonra daha iyi gelir
Bnguuu_102 Happyka hay Allâh razı olsun canım içim rahatladı yıkadık 2 kere aslında ama düşmeden yıkamam bir daha artık
ikibebisannesii_45 Bnguuu_102 akıntı yoksa korkma akıp durursa kork . Göbek bağı düşene kadar oraya su değdirmemeye çalış eğer değerse de güzelce kurula. O zaman enfeksiyon kapmaz canım. Benim çocuğumun kaptı akıp duruyordu yaktırdık iki üç kez sonra geçti.
Bnguuu_102 ikibebisannesii_45 yok canım su değmiyor akıntı da yok çok şükür sağ ol içimi rahatlattınız
Bnguuu_102 Blueeberryy var canım ama kafama göre kullanamak istemiyorum enfeksiyon yoktur belki ama bilemedim
Bnguuu_102 Blueeberryy sürmesek daha iyi sanki ya olmadı baticon sürerim canım ben evhamlıyım kremde kv nin zaten belki çocuğa iyi olmaz
Burnosunn_annesi Bnguuu_102 korkma canım Allah’ın izniyle inşallah iyi olacak doktora da götür ama için rahat olsun krem verirler ama bir biz sanki hafiften sarı gibi sarılık mı var bol bol emzir annesi sende kendini sıkma geçer Allah’ın izniyle 🤲🏻
Bnguuu_102 Burnosunn_annesi sarılık var canım onun için sarı ışık taktık odaya ondan çocuk sapaarı gözüküyor normlade bu ladar sarı değil 😄
Bnguuu_102 Burnosunn_annesi âmin canım inşallah bakayım düşecek gibi yarın on agöre götürürüm gerekirse
Burnosunn_annesi Bnguuu_102 benim bebeğimdede olmuştu ordan tecrübeliyim canım çok geçmiş olsun En kısa zamanda geçer zaten 🤗