seyma0661 baby2_ Lierac, Seda altın’ın çatlak kremi, vazelin, shea butter kullanmama rağmen çatladım 😂 şuan Lierac, bio oil ve sarı kantaron yağı kullanıyorum belki morluklar hafifler diye 38.haftadayız 28.hafta gibi başladı
1Atlas_dunyam baby2_ 3.5 aydan itibaren hergun sürdüm son aylarda sabah aksam sürdüm incia kesin al derim lierac ve bio oil gram çatlama yok
Nalan_6552 baby2_ ben yarın 22 haftalık olacağım son iki haftadır ara sıra hakiki zeytinyağı sürüyorum göğüslerimin altında baya çatlak olmuş ya da süt damarımı bilmiyorum üstünde aynı şekilde yavaş yavaş oluşmaya başlıyor ve baya kaşınıyor
hhaziran baby2_ ilk hamileliğimde bio oil ve lierac dönüşümlü kullandım 35 yada 36. Haftada hafif çatlaklar oldu Yine aynı markaları dönüşümlü kullanıyorum, sadece bio oil’i natural olarak aldım bu sefer ilk hamileliğimde naturali yoktu
Hatis81 32.Haftada başladı çatlağım. 32. Haftaya kadar 2 kutu lierac 2 kutu Hindistan cevizi yağı 3 kutu bioil bitirdim . 18. Haftada başladım yağlanmaya. 1 gün atlamadım ama çatlıyorum şuan . Genetik
Accountant baby2_ doktorum lierac önerdi henüz almadım ama 16. Haftadan sonra başlamayı düşünüyorum göbeğim çok az çıktı zaten
aysefrahim Göbeğime lierac kullandım sonra biooile geçtim. Doktorumun tavsiyesiyle bazı zamanlar da kakao, hindistan cevizi yağı ve zeytinyağı karışımından sürdüm. 38. Haftadayım göbeğimde hiç çatlağım yok ama bacak üstüm ve kalçamın alt kısımları çatlamış. Yani hiç ummadığınız yerden çatlayabiliyorsunuz. Tavsiyem kilo alan her yerinizde ürünü kullanmanız. Bel bacak vs. Ve evet genetik ama düzenli kullanımda biooil ve bu yağlar işe yarıyor bence