Pinfur10 Kızlar bi halsizlik mide bulantısı uyuklama isteği perişanlık gerçekten sadece yatıyorum ama çok yorgunum benim gibi olan var mı?
Angel19 Pinfur10 ağızdan mı alıyorsunuz ? Ben fitil olarak kullanıyorum bi yan etkisini görmedim .ağızdan aldığım zamanlar sizin gibi oluyordum bende
Smybbs Pinfur10 ben ağızdan kullandgimda öyle olmuştum .feci bir baş dönmesi mide bulantısı sürekli uyku isteği vs sonra alttan fitilmolarak kullanabileceğimiz söyledi doktor
Karadutunannesiii Pinfur10 ben fitil olarak kullanıyorum mide bulantısı yapmıyor ama iğnesini vurduklarında 4 saat uyuyorum dünyadan haberim olmuyor
DogaMom Pinfur10 fitil olarak kullanıyorsanız bu yan etkilerin olmaması lazım. Bu şikayetleriniz gebelikle ilgili de olabilir.
Sena_tan1905 Pinfur10 bende aynı şeyleri yaşıyorum ve bunları yaşamamak içinde gece yatmadan önce içiyorum hiç bir sorun kalmadı tavsiyem gece yatmadan önce içmeniz
Ceydaaas1 Pinfur10 valla ben 6 aydır fitil olarak günde iki tane alıyorum alttan aldığım halde aynı yan etkileri yaşıyorum
mislinaninannesi Ceydaaas1 bende aynı şekil gece almama rağmen dünyadan bağlantım kopuyor uyurken resmen.cocugum su istiyor gece kalkıp çocuğa su vercek halim yok bide sinir yaptı bnde çok agresifim
Gulsah44 Kanamamız mı oldu kullanıyorsunuz banada verdiler 32+4 bizde 😔şimdilik durdu kanamam kullanmaya devam edeceğim