Ozlem93333 Kızlar bir anne hamileliğini sakin geçirirse doğumdan sonra bebek de sessiz sakin olur diyorlar doğrumu? Stresli olursa bebek çok gazlı ve huysuz olurmuş bunlar doğru mu?
Miyosss Ozlem93333 sakinlik kısmını bilmem de, sinir stres gerçekten bebege geçiyor çevremde örneği çok var. Annemle babamda annem bana hamileyken çok kavga etmişler bnde çok aksi bi bebekmişim
06Pembemavi80 Ozlem93333 etkili olduğunu bende düşünüyorum. İki çocuğum da gözlemledim. İlkinde sessiz sakin tek tim oğlum maşallah sıkıntısız bı çocuk 5 yaşında halen öyle . İkinci kızım da stres çok yaşadım , sürekli konuşma , bağırış çağrıs ilkinin tam tersiydi huysuz bı bebekti uykuyu sevmedi çok farklıydı. Şuan 3 yaşında halen öyle 😁 ikisi farklı . Siz kendinizden bilirsiniz az çok nasıl olacağını 🤭
seyma0661 Ozlem93333 ay umarım doğrudur 😂 bende genel olarak sakinim ve hamileliğimi de sakin geçirdim 10 güne öğrenicez artık nasıl bişey çıkacağını 🤣
Serenityyy1 Doğru mu değil mi bilemem ama eğer doğruysa vay benim halime.. Hamileliğimin başından beri kavga, tartışma, sinir krizleri eksik olmadı. Çok şükür baba evine döndüm de son aylarımı rahat geçirdim. Son 1 ayımız kaldı. Bakalım doğru muymuş…🤭