Seyma_yldzz Dfnsyn hepimizde var canım o illaki olacak ama inşallah güzel kolaylıkla geçer 🥰kendini iyi motive et iyi düşün inşallah güzel olsun 🌸😍
Yavrukedicik mihraninannesi55 evet hepimiz sağlıklı sıhhatli kucagimiza alalım inşallah miniklerimiz o ♥️
Seyma_yldzz hivda36 ahahah bacım ya 🤭🤣bizde o zamanlardwn geçtik kız sizinde inşallah bu valitleri görürsünüz 🥰
pinbtm Seyma_yldzz görünen son 32 ama henüz dönmedi bizim kız. Normali beklemek istiyordum ama yarın kontrolümüz var bakalım ne diyecek doktorumuz 😇 ismi de İlay olacak
Seyma_yldzz pinbtm bende hafta sonu gidince öğreneceğim dönmüş mü dönmemiş mi 🤭 inşallah istediğini şekilde olur 💕
Edamy Seyma_yldzz burç olarak çok fark etmiyor balıkta olur koçta ama 20 mart babasıyla tanışma tarihimiz o yüzden istiyorum bakalım denk gelecek mi 😂 bu arada evet çok var bu tarih olan hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah 🥰🙏🏼
pinbtm Seyma_yldzz kafasını dayıyor ya görünüyor dışardan top gibi oluyor göğüs altımda 🤭 inşallah hepsi hayırlısıyla sağlıkla gelsinler 😇
Sara_bebek Seyma_yldzz sezeryanmi olucak sizde? Benim ikinci sezeryanim olucak kizim sezeryanla doğdugu icin buda mecbur oyle olucak
Asli54 Asli54 benim bu sıra yazma özürlülüğüm var nedense 🙈 29 yazacagıma 28 yazmışım tarihlerin cok ta önemi yok aslında Hepsi sağlıkla gelsinler inşaAllah