Meltemyk Busranur_mnts başka testim yok evde o yüzden başka yapamıyorum ama sizin de baya belirgin çıkmış bu testte çoğu zmana yanıltıyor
Busranur_mnts Meltemyk kan veremedim hastane çok kalabalıktı eşimle gitmiştim gebelik testi de demedim ona zaten şimdi bi daha test yaptım yine çift çizgi inşallah bugün kan vercem
Byz99 Meltemyk benimde bat 9 iki üç gündür bende şeffaf uzayan bir akıntım var normalde genellikle olmaz böyle akıntım ama bilemedim başka bir belirti var mı sizde şeffaf akıntı gebelik belirtisi olabilir mi acaba
Meltemyk Byz99 bende şuan mide bulantısı oldu sanırım psikolojik artık bşey anlamadım adet gecikmesini beklicem öyle kan vermeyi düşünüyorum benimde akıntım vardı öyle test yaptım
Busranur_mnts Sizdenbirii1 bende pcos var bu ay klomen kullandım ama doktor Yumurta gelişimi istediğimiz gibi değil diye iğne vermedi adeti bekle dedi öylesine test yaptım inanamıyorum an da veremedim daha
BebegimVeBenn_ Benimde 2 gün gecikmem var artımed erken gebelik testi yaptım hemen testte 2. Çizgi çıktı ve baya koyulaştı yalancı pozitif verdiğini duyduğum için çokta emin olamadım elimde şuan baska testimde yok yarın alırsam tekrarlayacağım 
Meltemyk BebegimVeBenn_ valla seninki de baya belirgin benimde öyleydi ama umarım yalancı pozitif değildir
Busranur_mnts Mervesp göğüs ağrısı kasık bel ağrısı vsr Kasık ağrısı ara ara geliyo ben de 4 5 gündür adet olucam diye bekliyorum döngünün 36. Günündeyim geçen ay 30 ondna önce de 33 34 gibi adet olmuştum
Busranur_mnts Mervesp inşallah ya bana kalsa hemen gidicem hastaneye de eşim artık ne zaman götürürse 🤣 evde olduğu zamana denk geldi işe gitse hallederdim
Mervesp Busranur_mnts inşallah canım benimde dün kasık agrım oldu bi ara gitti ara sıra geliyor gidiyor bat 🔟
Busranur_mnts Mervesp zaten bu dönem belirtile regl ile aynı herkeste de farklı bende ağrılar var ama adet ağrısı gibi