Meryemm46 Meltemyk ay cnm var hayrlı olsun ya kaç dakika çıktı ay hecanladim benim de 8 sen yumurtlamane zamn gördün
Meltemyk Valla iki dk da çıktı inan bilmiyorum hiç yumurtlama takibi falan yapmadım afedersiniz sadece şeffaf bi akıntım vardı Bikaç gündür beni korkutan artımed testi yalancı pozitif mi gösteriyordu
Meryemm46 Meltemyk şimdiden hayrlı olsun senle aynıyız baklm yarın bende yapicam ya ne bilim hayrlisi olsun baklm
leyl25 Meltemyk şeffaf akıntı peçeteye mi geliyordu acaba kusura bakmayın benimde varda o yüzden sordum hayırlı olsun inşallah 🤍
Byz99 Meltemyk benimde bat 9 iki üç gündür bende şeffaf uzayan bir akıntım var normalde genellikle olmaz böyle akıntım ama bilemedim başka bir belirti var mı sizde şeffaf akıntı gebelik belirtisi olabilir mi acaba
Meltemyk [silindi] istersen bi dene ben zaten iki aydır tüm eczaneleri zengin ettim 😂 insanın morali bozuluyor fakat içimi yiyip kemirmektense yapıyorum
Dilan-dag Melisxx canım ben trendyoldan awox marka sipariş ettim erken gebelik ve doğru sonuç gösteriyor bence sende sipariş ver eczaneden daha uygun fiyatı