Neferut amamoms Aylaa123 ben oruç tutmadım ona rağmen yemekten sonra sızacaktım çocuk ağladı diye yapamadım sonra kendiliğinden geçti 😅
Aylaa123 Neferut bende yemekten sonra bebemin telaşına düştüm ortalığı kıyamet aldı 😂😂neyseki uyudu kafa dinlemek saati ohh 🤭😂
Neferut Aylaa123 çayımı aldım balkonda keyif yapıyorum şu an eşim de çocuğun yanında oturuyor anneler için dinlenme saati zaten oğlum da gece uykusuna geçti 😅
amamoms Aylaa123 Neferut Çocuksuz olmakta sıkıcı tek başımayım ve asla izleyecek bir şey bulamıyorum😂 konu komşumda yok ne yazıkki gurbet ellerdee sürünüyorum🥲
Neferut Aylaa123 izleyeceğin bir dizi falan var mı şu sıralar eve yardımcı olan bir robot kadın varmış heralde herkes onu paylaşıp duruyor izlediysen önerirsen izleyeyim bende 😅
Aylaa123 Neferut casandra mı ? Mükemmel bir dizi izle kesinlikle . Ben suan are cinayetlerini izliyorum . Grıselda veya karlar kızı izleyebilirsin the nıght agent ve the 8 show kaydet 😂
Neferut Aylaa123 evet casandra sanırım. İlgimi çekti ama kötüyse hiç baslamayayım dedim iyi bari güzel dedin izlerim onu kesin. Diğerlerini de favoriledim işime yarayacak hepsi. Goblin falan izliyordum kim bok jooyu bitirdim son zamanlarda kdramalara sarmıştım 😅
Neferut amamoms ayy kendine mutlaka uğraş bul valla. Geçenlerde cafe oyunu indirdim baya sarıyor. Diziler izledim başlayınca merak ediyorsun izlemeye devam ediyorsun saathi nibhaya saathiya isimli hint dizisi bile bitirdim yeterki zaman geçirecek bir şey olsun bana 😅😅 bide hamilesin güzel geçir günlerini çocuktan sonra pek fırsat kalmaz belki
Aylaa123 amamoms ay ben çocuksuz hiç sıkılmıyordum yaa yanlızlığı çok seviyorum karanlıkta kendimle başbaşa kalmak en büyük hobim ama artık bebem var tuvalette bile yanlız kalamıyorum 😂😂😂🤦♀️
Aylaa123 Neferut bende bi ara sardım deli gibi dizi izliyorum su aralar biraz mola bebe sağolsun hamileyken netfliksten çıkamıyordum bir günde sezonlar bitiyordu 😂😂
amamoms Neferut ayy hamile değilim🥲🥲🥲 çok istiyorum bu ay resmen 1 ay atladı reglim ama ne yazıkki negatif pcos olduğumu öğrendim. Dua edin bana da ne olur, olana kadar bide hamileyken süreci kendime ayırır değerlendiririm ama benimde bebişim olsunn🥹🧡
Neferut amamoms Canım benim ❣️ öncelikle üzdüysem kusura bakma bilmiyordum hamilesin sandım. İnşallah Allah söyletmiştir inşallah şu mübarek günde dualarım kabul olur en kısa zamanda bebek sahibi olursun umarım 🙏
Aylaa123 amamoms olursun olursun evlat çok başka ama çok yorucu insan tuvalete bile yanlız girmeyi özlüyor😅rabbim sanada nasip etsin en kısa en hayırlı zamanda hiç ümidini kaybetme 🌸💖