Kızlar ovitrelle çatlatma iğnesini bulamıyorum, siz nereden aldınız?

Mutlaka yapmış olabilirsiniz ama yinede fikir vereyim bi umut belkıı.. google’a ….. ilçesi eczaneleri yazıp çıkan listeyi arka arkaya arayabileceniz sayfa çıkıyor . Biz tüm eczaneleri arka arkaya arayarak o şekilde bitanesinde bulmuştuk kolay oluyor aramak. İnşallah sizde bulabilirsiniz hemen.

senadnoz o şekilde aramadım yarın öyle deneyeyim çok teşekkür ederim❤️ inşallah bulabilirim ben de ya😔 eczaneleri gezip farklı eczaneleri arattırdım hep.

Meridaily inşallah bulabilirsinizz.. gezip aramak daha stresli oluyor maalesef. Bende anlamıyorum yıl sonu zam gelecek diye bulamıyorduk hadi , şimdi niye bulunmuyor bu iğne çözemiyorum

senadnoz ben de anlamıyorum gerçekten ya önceden kolay bulunuyormuş son zamanlarda zorlaşmış iyice🥺 evet dediğiniz yöntem iyi oldu ya sabah hemen arayacağım❤️

Meridaily ada eczanesinde oluyor genelde bende çok dolaştım sonra bi oraya sorun dediler varmış hemen gittim

Pinarkara1 yaa çok teşekkür ederim yarın hemen soracağım oraya❤️ kaç eczane gezdim bulamamıştım inşallah vardır😔

Guuguu elinde varsa benim ihtiyacım var hiç bir yerden bulamadım bana gönderim sağlayabilir misin

7 gün sonra

Nagis11 Eskişehir de. O kadar çok yer gezdim aradım ki Zambak eczanesinde buldum en son. Ümit hastanesının oradaki eczanelere de bakın isterseniz