Tugceeayo Kızlaaar 29+2 deyim sezeryan olacağım 5 mayısta ama içimdeki heyecan hiç geçmiyor tüm alışverişimi tamamladım ama kıyafetleri henüz yıkamadım ne zaman yıkayıp hazırlayayım şimdi yıkayıp valize koysam çok mu erken olur
dilaradoyan Tugceeayo çanta hazırlamanın erkeni olmaz geçi olur bence. Hafta ilerleyince bir şeyleri halletmek de daha zor geliyor. Enerjiniz varsa şimdiden halledin koyun kenara zararı olmaz.
seyma0661 Tugceeayo ben 31.haftamda dolabını yerleştirdim hastaneye götürülecekleri de hurca koydum. 36.haftamda da valize yerleştirdim 37+6 olduk bekliyoruz 😂
2cocuk2kopek Tugceeayo 30. Haftadan itibaren çantanın hazır olup beklemesi gerekir çünkü 30 dan sonrası cidden ne olacağı belli olmuyor
anneoluyorum94 Tugceeayo biz 34 olduk bütün kıyafetleri yıkandı daha dün ütülendi ama o kadar yoruldumki anlatamam. Bu hafta da hastane çantasını hazırlayacağım. Bence ağırlaşmadan yapın sonra çok zor oluyor hamilelikte 1 hafta bile fark ediyor 🥲
Tugceeayo dilaradoyan yani valiz içinde toz olmaz diye düşünüyorum hep içimde bi korku ya erken gelirse diye
dilaradoyan Tugceeayo Allah izniyle vaktinde gelsin yavrucak. Çanta içerisinde hiçbi şey olmaz merak etmeyin. Ben kilitli poşetlere bölüp koymuştum çanta içine ya da küçük hurçlara bölende oluyor. Hastanede kıyafeti eşyayı bulması kolaylaşması için ama toza da etki eder. Olmasa bile çantada bir şey olmaz
Tugceeayo anneoluyorum94 haklısın her gün farklı uyanıyorum zaten kendimi iyi hissettiğim bir günde yapmayı düşünüyorum
Minikmucizemmm26 Tugceeayo 31+5 olduk bugün ve ben dün yikamaya başladım hâlâ yikanacaklar var bugün de kuruyanlardan biraz ütüledim yorucu oluyo sanırım 1 haftaya anca bitecek gibi