deletedmom43191 bi kac gundy4 diyorumya belim ağrıyor 2 gündür sancim var diye gece çok kotu idim eşik gidelim acile dedi bende yok dedik hem sancı çekiyorum hem çamaşır seriyorum eşimde bana kızıyor bırak şunları beni sinir etme yat dinlen zaten iş bitmez dikkat et kendine diyor napiyim yapılmak zorunda dedim neyse sonra uzansam uyanamıyorum kalksam kalkamıyorum sonra bi dus aldım sonra uzandım canım yanıyor eşim geliyor belimi karnı öfeliyor masaj yapıyor sonra ben uyumuşum gece kalktim sahur felan yaptı bende onla beraber yaptim ama 2 gündür ne yesem migdem almıyor yediğimi çıkarıyorum afedersin 1 saat önce gine oldu eşim hemen koşa koşa geliyor ne oldu dedi ginemi kustun dedi b3nde ev3t iyi değilim dedim oda geç içeri yat bende az yatayım sabah kalkip bi hastaneye gidelim muane ol bakalım neyin var dedi ama ben hissediyorum dogum yaklasti ama ne zaman bilmiyorum bide bu arada ben kolay kolay hiç migde bulantisi yasamadim bide migde bulantisi digum basladiginadw isaret o yüzden bakalım ne olacak dualarını eksik etme hayırlısı neyse o olsun hakkimda inşallah çok korkuyorum aniden dogum olsa annem yakın değil hemen gelemez bir sürü endiselerim var korkularım var 🥹🥹😭😔