Girlmama deletedmom43191 tek düşündüğüm ablanın ne dicek olduğu 🤣 7 sinden sonra mı doğur demişti sana sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Meriveannesi deletedmom43191 yaa maşallah kız yani sormamın nedeni şey hani tüm acıyı falan biliyosun ya yine aynı doğumu ister miydin onu dedim 🤗🤗
deletedmom43191 Meriveannesi yani gebe kalsam yine normal yapardım fakat artık tövbe çünkü 2020 senesinden beri hep bir gebelik ve doğum mevcut 5 senedir artık yıprandım daha 27 yaşındayım daha istemiyorum yani büyük konuşmak istemiyorum ama 3 cocuk yeter ya 🙄🙄
Meriveannesi deletedmom43191 allah bağışlasın uzun ömürler versin canm 🌸iyileşmr süreci daha kısa dimi sezeryan a kıyasla daha gençsin kız genç anne olmuşsun büyük çocuğun ne kadarlık ben senden küçğüm 😌😀
2princessmother deletedmom43191 minik prensesin abla olmaya hakkı yok muu😁😄 Allâh sağlıklı hayırlı nasip etsin aşko
sevaldqn1 deletedmom43191 oh hadiiii gözün aydın canım rabbim analı babalı büyütsün hayırlı evlatt olsun🥹🥹🥹🌸💕
Opapatya00 Hayırlı olsun inşallah darısı bana ve tüm gebelere cumayı beklemedi bebiş 🤗 inşallah benimde kolay geçer hafif korkuyorum ilk ya