Meriveannesi deletedmom43191 yaa ikinci doğumunuz değil mi 🌸 Suni sancı nasıl canım insan bilmek istiyor
saturn0908 deletedmom43191 evet gelicem birazdan 🤣 ya bir de şey senin ilk haftalarda karından mı baktı yoksa vajinal mi 🫣😅
Meriveannesi deletedmom43191 canım şey sorcam çatı muayenesi oldun mu yani normal doğum yapmak isteyenler kesin olarak yapıyolar mı🌸
deletedmom43191 Meriveannesi doğumdan önce hiçbirinde çatı muayenesi olmadım 😇 doğuma gittigim gün oldum muayene
deletedmom43191 Meriveannesi çatı muayenesi zor değil işaret ve orta parmağıyla ebe seni muayene ediyor 😊 dikisim 2 tane var onda da ben doğurmak için her sancida ikindim kendimi yırttım 🤣😅🤣 bebek kiloluydu çünkü ne zaman sancı vursa comeldim ve ikindim
Hsny_6 deletedmom43191 hayırlı olsun 😍🐥 Allah analı babalı sağlıkla mutlulukla huzurla büyümeyi nasip etsin ☺️
_umudumvar_01_ deletedmom43191 ay çok şükür bacım sağlıkla gelsin inşallah ne yaptınız şimdi durum nedir
deletedmom43191 _umudumvar_01_ şuanda kızım uyuyor bende uzanıyorum ablam refakatcimdi annemle degistiler şimdi annem yanımda gece 3 de taburcu olcam
Meriveannesi deletedmom43191 ayy valla o kadar samimisiniz ki insanın korkusu kalmıyor böyle pozitif hikâyeler de iyileşme süreci zorlamıyor dimi lavabo ihtiyacı 🥰💐
_umudumvar_01_ deletedmom43191 yaaaa çok sevindim kuzum gözün aydın rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah🤲🏻🌸🩷