deletedmom43191 Merve3545 doğurdum kız doğurdum 22.30 falan dogumhane girdim 3.20 de kızım doğdu şimdi işitme testine gitti
Merve3545 deletedmom43191 şükürrr :)) ayyy ne güzell miniciktir şimdi oo Allahım isteyen herkese nasip etsin ya dünyanın en güzel şeyii sana artık iyi nöbetler bacım :))))
Merve3545 deletedmom43191 gözün aydınnn canımmm :) Allah analı babalı büyütsün darııısııı bizim başıımıza inşallahhh
deletedmom43191 Merve3545 çok minik valla üstünü değiştirmeyi 1 saatte anca yapıyorum insan dokunmaya korkuyor 🥰
deletedmom43191 denizin__annesii bu sefer niyedir bilmem kolay dogumu kendim zorlastirdim basiretim mi bağlandı nedir anlamadım ki yapacağım hareketleri bile yapamadım
denizin__annesii deletedmom43191 🥹tahlisizlik olmuş desene neyse sonu güzel olsunda bebişin nasl kaç kilo doğdu merak ettim seni wala persbm günü benimde sezeryanla olucak
Mervemth deletedmom43191 Allah analı babalı büyütsün 🌸🌸 kendi sancınızla suni arasında fark varmıydı?
deletedmom43191 2205 dengesiz ebe sözde dikislerimde sıkıntı görmüş başka ebeyi çağırdı ikisi birlikte o bölgeyi baya bi zorladilar canım okundu diğer ebede birsey yok diyince kapak oldu pislik öyle böyle geçti çok şükür
deletedmom43191 wherearetheavocados biliyorum canım da işte bu sefer dengesiz ebelere denk geldim gece 3 de çıkıp evime gecicem ah bir geceye kavussam bu sefer hastaneden illallah dedim
Elifcelk deletedmom43191 gözün aydın cnm kavuştun yavruna sağlıkla büyütürsn inş🌸 son günlerde ekstra bişi yaptn mi doğum için yeme içme hareket filn benim kızın hala gelmeye niyeti yok
deletedmom43191 Mervemth kendi sancim daha ağır geçiyor benim çok dil döktüm suni verin diye cok yalvardim ama benim dememle olmuyormus ilk ve üçüncü doğum kendi sancim ikinci doğum suni sancı ile oldu suninin gözünü seveyim 🥰🥰