Yagmuryeni bir_busra ben de sertan hocaya gideceğim 5 buçuk aylık hamileyim. Muayenede ayrıntılı bilgi veriyor mu ve normal doğumdan yana mı biliyor musunuz ?
Dilan-dag bir_busra ben ilk gebeliğimde Ayfer hanıma gittim ama şuan da hastanenin ve doktorların ilgisi nasıl acaba
bir_busra Yagmuryeni gönül rahatlığıyla herşeyi sorabiliyorum gayette güzel cevaplıyor, doğum zamanına yakın muayene olacağım ona göre doğum şekline karar vereceğiz ama öncelik normal doğum
bir_busra Dilan-dag dediğim gibi ben memnunum doğumu da orda yapacağım nasip olursa, gelenler de hep memnunlar
Ezgi_a_k bir_busra Merhabalar sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah doğum fiyatlarıyla ilgili bilgi aldınız mı acaba ücretler nedir o hastanede
Kediliveikizli Sertan hocaya 16. Haftada başladım açıkçası memnundum bugüne kadar. Şu an 21 haftalık ikiz gebesiyim. Geçen haftalarda idrar tahlili verdim ve sonuçlarını attığımda normal sorun olmadığını söylemişti. Bugün detaylı ultrason sonrası kontrole gittim ve kasık ağrım olduğunu belirttim. İdrar tahlil sonucuna baktığında ise bakteri olduğunu söyledi. Sonuçları attığımda incelememiş olduğunu anlıyorum buradan. Ayfer hoca hakkında olumlu yorumlar gördüğümden dolayı önümüzdeki ay doktor değiştireceğim
Kediliveikizli İkiz gebesiyim o nedenle fiyat farklı 5500 diye hatırlıyorum, doktor çok ilgiliydi normal bakıyor ama renkli de gösterdi ara ara, hatta kızımıza torpil geçip 3 ultrason kağıdı verdi renkli olarak oğlumuzun da bir adet 🙂