Karabiberim85 37+2 günlük hamileyim. Ultrasonda 39 çıkıyorum bu 1 ikincisi iri bebek diyor her gittiğimde devlet. Ben hamilelikte 19 kg aldım. Ona bağlıyorum. Hatta dün gittim açlık tokluk şeker baktılar. Sonuc yarın cıkacak. Ama şeker yüklememde seker çıkmamıştı. Sonradan oldumu bilmiyorum. Bebek 3450 dedi. Boyu 47 cm. Ayrıca makat geliş. Beni sezeryana almaları gerekmez mi. Doktor son anı beklicez diyor hem iri hem ters geliyor. Kafam karıstı. Burda benimle aynı durumda olan Bi bayan sancım gelmeden sezeryan plcam riskli dedi anlamadım
SevgibiR Karabiberim85 bnce başka dra görün sen o Dr onemsememis gibi geldi iri değil aslında ama ters diyorsun
Esengul Karabiberim85 makat geliş normal dogum var ama yurt dışında işinin ehli doktorlar yaptırıyor bu dogumu. Devlet normal dogum taraftarı son ana kadar beklıyorlar sen bence başka doktora gorun.
Seymasel68 Karabiberim85 ben oglumda tam 3 bucuk hafta onden gıdıyordu doktor korkmustuu cokk ırı bır bebek dıyeee seker yüklemesi yaptı temız cıktıı bebegım 4 kıloo 400 grm dogduu😂 boyu 54 cm dı baya ırıydı amaa ıns bısy olmaz korkma
nura23 Karabiberim85 bana doktorum 28ci haftada bol bol yürü dedi 1 saat en az. haraketli ol dedi. 31ci hafta kontrolde bebek dönmüştü. sizde tempolu haraket edin son gune kadar dönme şansı vardır