Nasip-1 Ozlm_24 yumurta büyürken östrejen bakması lazım 200 üstü olursa igne vermesi gerek benim doktorum öyle yaptı Allaha şükür hamile kaldım
Ozlm_24 Nasip-1 öyle demedi muayene etti ve iğne verdi sadece açıkçası birde gün verdi değerlendir diye
Ozlm_24 blrvldn hem gittiğim günü hemde diğer günğ mutlaka degerlendirmemi istedi bende herkeste aynımı bilmiyorum
blrvldn Ozlm_24 neden farklı söylüyor bu doktorlar anlamıyorum ya bana da 36-44 saat sonra yazmış kağıda🤦♀️
Ozlm_24 blrvldn bende anlamadm burada herkes farklı yazmış bana devletteki dr böyle dedi gittigimde iğneyi al bugunü ve yarını mutlaka değerlendir dedi bende öyle yaptm bakalm hayırlısı ya pcos ta var bende
MinnakKelebekK Merhaba kızlar letu kullanirken birliktelik olması gerekiyor doktor bana bunla alakalı bişey soylemedii
ozge1001 MinnakKelebekK sprem tazeliği açısından doktor gün aşırı öneriyor ancak zaten çatlama vs takip edildiği için çatlama iğnesinden sonra ilişki saati veriyor doktor gebelik için
MinnakKelebekK ozge1001 yaa çok teşekkür ederim cevap için yani yumurtalarima göre değerlendirip bı tarih verecek degilmi
ozge1001 MinnakKelebekK evet evet kontrole gittiğinde yumurtalarına bakıyor ve büyüyüp büyümediğine göre iğne verecekse onun tarihini söyleyip iğneden sonrada ilişki için saat veriyor 🥰
MinnakKelebekK ozge1001 yaa çok teşekkür ederim ne kadar naziksiniz.. kırmadan yormadan cevap verdiniz ❤️ inşallah nasip olur isteyen herkese hepimizr
ozge1001 MinnakKelebekK ne demek canım kırılacak bir durum yok bizde aşılama sürecindeyiz oradan biliyorum inşallah isteyen herkese nasip olur hemencik kolaylıkla ❤️