AybenYB Kızlar idrar tahlili verdim, herhangi bir enfeksiyon çıkmadı, kanda da çıkmadı, idrar yaparken yanma kanama falan da yok ama sürekli idrarım varmış gibi hissiyatım oluyor, 22+5teyiz normal midir bu başına gelen var mı
deletedmom43191 AybenYB gebelikte normal 🙈🙈 ileri haftalarda en ufak bir harekette hemen tuvalete gideceksin bu daha ne ki 😅
Eylul41 AybenYB hamilelikte normal.mesane organlar sıkışıyor rahim bebek buyuyor. Baski yapiyor. Bunlar daha iyi ilerlryen zamnalarda lavabodan cikamazsin ben banyoya yorgan yastik koyacagim gun ici hic yoksa 15 kez gidiyorum😀
hamcokelek33 AybenYB benim de öyle maalesef 😞 özellikle 25. Haftadan sonra altıma kaçırmaya başladım, ara ara olup düzeliyor. Ama mutlaka doktorunuza sorun yine
dunnobeck Normal benim de öyle maalesef 🫠 Dışarıya çıkmadan lavaboya giriyorum ama çıkar çıkmaz tekrar ihtiyacımın olduğunu hissediyorum. İşin kötüsü böbreklerimde de kum varmış ve tuvaletim gelir gelmez sağ böbreğim ağrımaya başlıyor 🙆🏻♀️
AybenYB dunnobeck çok geçmiş olsunn, valla bana da yeni olmaya başladı, gidiyorum tuvalete bir iki damla geliyor sadece çok saçma 😂
AybenYB Eylul41 ayyy gerçekten o kadar mı yaaa, ben bu haftaya kadar hiç öyle bir şey yaşamamıştım ama şimdi şimdi başladı biraz demek ki büyüdüğünden 😂
AybenYB hamcokelek33 ayyy aynısı oldu geçen gün, aynen görüş günüm var 2 haftaya mutlaka soracağım ne olur ne olmaz, kanda idrarda bir şey çıkmasa da insan evham ediyor ilk gebeliğim 🥹