Kelebek27_ Özellikle 3. Trimesterda olan hamişler TSH değerleriniz nasıl?? Tiroid hastalığı olan veya olmayan herkesinkini merak ediyorum açıkçası
Mavipatik Kelebek27_ gebelikte tiroidim cıktı ilac başladıkk 5 küsurlerden düşmeye başladı aralık ayında 2.80 e ocak ayında da en son 0.88 idi
obli Kelebek27_ hafta içi 100 hafta sonu 125 mg kullanıyorum 31.haftadayım geçen hafta kan verdim 0.90 çıktı.
zynpknt Kelebek27_ başından beri 25 mg kullanıyordum 10 gün önceki tahlilde 4.6 olmuş bigün 50 bigün 25 kullanıyorum 3.trimesterde çok artmış ya
Kelebek27_ Mavipatik Kaç haftalıksınız. Bende gebelik öncesinden 25 lik kullanıyorum. 27. Hfdayım TSH 3.19 Doktorum sınırda çıkmış diyo ama üçüncü trimestera göre normal bence. Boşuna endişelenmek istemiyorum 😊
Kelebek27_ obli baya baskılanmış tiroidiniz dozu düşmeyi düşünmüyolar mı 🙄 haftanızda baya yüksek. Çarpıntınız falan olmuyo mu. Tabi t3 t4 ünüzde önemli ama
Mavipatik Kelebek27_ 38. Haftadayımm benimde başta düşüş olmayıp sonradan dozda oynama yaptık hafta ici 50 haftasonu 25 ten sonra düşmeye başladı. Yinede bazen inişli çıkışlıydı normal diye düşünüyorum ya 🤗🤩
obli Kelebek27_ t3 ve t4 değerim normal. Benim gebelikte değerim çok dengesiz gidiyor dozu düşürsek eminim birden yükselir o nedenle doktorum dozu düşürmedi. ☺️
Kelebek27_ zynpknt bende bunu anlamıyorum mesela hemen iki katı doza çıkmayı. Bi sonraki tahlilde de 1 küsür gelcek belki bu arttırmayla. 25 ten 37,5 yapılabilirdi sizin mesela çünkü tsh zaten çok oynuyor. Sürekli doz değiştirmek zorunda kalıyoruz sonra
zynpknt Kelebek27_ 2 katı değil de haftada 3 gün 50 içiyorum 1 bence kötü değil yaa sınırın altına düşmedikçe ne kadar düşük o kadar iyi diye düşünüyorum
Kelebek27_ Mavipatik o oynamalar Allahın emri ama 0.88 de biraz şov gibi kontrole baktırmadınız mı 🥲 en azından 25te sabitleyebilirlerdi bence 😊
Mavipatik Kelebek27_ ay yarın baktıracağım tekrar 🥲 en son baktıklarında influenza falan olmuştum yatışım yapılmıştı tsh a sıra gelmedi diğer sıkıntılardan…. Bakalım güncel ne çıkacak yarın 🥲😜
zynpknt Kelebek27_ aynen ama maalesef sadece ilaç dengeliyor bir önceki değerim 2yken 1 ayda 4.6 olmuş mesela💁🏻♀️ neye göre yükseliyo onu da anlamadım ama