deletedmom43191 oznuraydins 🥺🥺 maşallah sana evet tatlı mı tatlı şirin mi şirin bir ana olacaksın 🙈🙈🙈
Eymenkuzusu oznuraydins 😂😂😂 Yaa yumuş yumuş bi bebek ordan emecek sonra gozleriyle sana bakack sutun iyice kaynayack icindeki sevgi dolup taşack Allahim bu ne. Kadr guzel bi duyguymus diyecksin 🥰🥰🥰
oznuraydins deletedmom43191 Ne bileyim sanki biraz erken gibi hissettim ama 2 haftadır falan geliyor 18 haftalık gebeyim🥹❤️
deletedmom43191 Eymenkuzusu 🥹🥹🥹🥹 evet o emerken göz teması insanın içini kelebeklendiriyo tarifi yok o güzel duygunun her kadına nasip olsun inşallah o güzel duygu rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın
Eymenkuzusu deletedmom43191 amin insallah gercekten de cok baska duygular yasanmadan anlasilmiyormus 🥺😌
kumsal__ oznuraydins bazı kişilerde olabiliyor canım adına çok sevindim RABBİM kucağına almayida nasip etsin 🥰❤️
EsmanurTorun oznuraydins bu kadar erken ilk defa duydum hatta süt gelmeden süt kokmasını da ilk defa duydum 😄🫠
EsmanurTorun oznuraydins maşallah olabilir demek ki aynı haftadayız kendimi koklayama başladım hahahahshshsh😂
oznuraydins EsmanurTorun Kız ayıptır söylemesi eşim bile sarılırken bana fark etti sen süt kokuyorsun dedi gerçekten de kokladım kendimi şok oldum bazı kadınlarda oluyormuş diye de okumuştum bir yerde ne bileyim bi duygusal 🥹