luckymum 39+4 oldum bugün. Gündüzden beri ara ara kasılmalar başladı. Ama bel ağrım yok. Yatıncada şiddetlendi. Sizce napmalıyım. Yarına randevum vardı. Onu bekliyeyimmi?
Fatmanaz luckymum 39+5normal bence beklemelisin kontrol yarınmış zaten suyun olmadıkça bence Doğum değil sancını takip et
Smiley87 luckymum sancın düzenli mi onu takip etmen lazım , sancın olduğunda zaman tut sancıların düzenliyse ve gittikçe şiddetlenerek sıklaşıyorsa Doğum sancısıdır, dinlenince geçiyorsa , düzenli değilse yalancı sancıdır
Damla6606 luckymum evet onuda bekleyebilirsin benim sancım cogalmıştı en sonunda suyum gelince gitmiştim ama kiminde su gelmiyomuş o yüzden sancını takip et
Fatmanaz luckymum canım 10 dakikada bir olursa yada 5 dakikada 1 e düşerse git ve bak Doğum sancısı bu bizim basit ağrılarımız gibi değilmiş şimdi konuştum annemle diyor ki uyuyamaz duramazsın adet sancısının 10 karı düşün
Fatmanaz luckymum duş alabilirsin sıcak duş sancını alır gerçek sancı değilse eğer ama Doğum sancısıysa geçmez canım
luckymum Fatmanaz şiddetleniyor arada ishalde oldum tüm belirtiler çıkmaya başladı adet sancısı gibi ama ondan şiddetli tabi