Sans_seninle Kızlar Ovilasyon testi yapıyorum çatladı benimki 2 gün oldu çatlayalı ama hala silik çizgi çıkıyor normal mi
mucizemom8 Sans_seninle o ikinci silik çizgi çıkması normal canım öncesi de catlamadan sonra da çıkar 😇
mucizemom8 Sans_seninle iyi yapıyorsun avakado yemeye devam et havuç catlama olmuş ya yemene gerek yok canım avakodo ceviz yumurta bunları tükete bilirsin doktorum bana öyle demişti 😇
Sans_seninle mucizemom8 Her sabah yumurta ve avakado yiyorum canım avakado yarımını yiyorum yeter herhalde değilmi internettde fazla da yemeyin diyorlar
mucizemom8 Sans_seninle yumurta çatlamış canım çatlama oluncaya kadar ye demişti doktor bana günde iki üç yiyordum çatlamayi gördük den sonra bırakmıştım ben avakodo ceviz yumurta bunları tüketim
gozde91 mucizemom8 dün değerlendirmiştik ama bugün baya hasta olduk yarında eşim yok tutma ihtimali az mı acaba 😔
mucizemom8 gozde91 hiç stres yapma olacağı varsa tek ilişki de bile oluyor stres yapma oldu mu olucak mi diye yumurtlama olmuş ama çatlama olmamış daha devam edersen yarın olur çatlama gibi inşallah gönlünce olsun 😇
gozde91 mucizemom8 inşallah canım akışına bırakayım diyorum sonra yine stres oluyorum. Nasipse olur artık bekleyeceğiz ☺️
mucizemom8 gozde91 elimiz de olmadan stres yapiyoruz ama akışına bırakınca oluyor inşallah canım olacağı varsa oluyor inşallah olduğunu da yazarsın buraya😇