deletedmom43191 Galiba bebeklerde vajinal yakışıklık oluyormuş bir arkadaşım bahsetti bana bu doğru mu acaba yapışıklık olunca nasıl fark ediliyor kötü birsey mi önlenmesi mümkün mü
mervemurat16 deletedmom43191 benim kızımda olmadı ama çocuk doktoruna gidince gösterebilirsiniz sanırım idrar yaparken falan anlaşılıyor bu durum tam bilemiyorum.
hanimiys deletedmom43191 evet vajinal yapışıklık diye bişey var tam emin olmamakla birlikte vajina dudakları birbirine yapışıyor kuzenimin kızında var bebekliğinden beri
Edanursoylu deletedmom43191 önlenmesi elbet mümkün diye biliyorum. Doktor yönlendiriyor zaten yapılması gereken tedavilere. Her cocukta olmuyor 2 kiz yeğenim 1 kızım var biz yaşamadık çevremde de olmadı. Ama yapisiklik anlaşılır zaten 🌸
Sumiire deletedmom43191 evet olabiliyor benim doktorum uyarırdı hep ıslak mendili bastırarsk veya vajinayı açtırarak silme diye içindeki hafif zarımsı yapı birbirine kaynaşıyor tahriş olduğunda benim önerim ıslak mendil yerine bebek temizleme pamuğu kullanmak ve kurulamadan bezini takmamaya dikkat etmelisiniz tedavisi var fakat bazı doktorlar elle açtırıyor buda bebek için acılı işlem oluyor krem veriliyor
deletedmom43191 mervemurat16 benim kızım daha doğmadı cuma gunu dogacak ama şimdiden bilgilenmek istedim
hanimiys deletedmom43191 yapışmaması için krem falan kullanmak gerekiyormuş sanırım osman gönülal var youtubeda onu dinle istersen labiyal füzyon tıbbi adıda
ErsBegAs Kız deniz seninle hep tartışıyoruz Aslan ismi yüzünden ama sağ salim doğur inşallah kızçeni 🙏 sorunsuz olsun, hep yanında olsun.. bu yapışıklık vs çok ekstrem şeyler kafanı bulandırma boşver
deletedmom43191 ErsBegAs amin inşallah teşekkür ederim 🥰 ilk defa duydum diye bilgi almak istedim belki ağrı acı verici birseyse hiç olmaması için uğraşırım çünkü
ErsBegAs deletedmom43191 kendini en iyi senaryoya hazırla her şey güzel olacak inşallah 😍 olumsuz bir durumda da çaresi varmış Allah çaresiz dert vermesin