Leylasiva21 Ceren1996 25+1 su kabağı olduk 33 aylık kızım var beni çok zorluyor çok kötü geçiyor ailemden uzak kimse yok. Ve bu kaç gündür aşırı sırt ağrısı çekiyorum
Bhado33 Ceren1996 hamile kalır kalmaz eşimle ikimizin icine doğdu hemen başka isim düşünmedik hic. Erkek ismi falan da düşünmedik 😅 Duru 🌸 sizin belli mi?
ozgecanim Ceren1996 Balıkesir Evet detaylı yaptırdım 2 kere bir 16 da bir de 18 de bir daha yaptırmayı düşünmüyorum renkli ultrason yaptıracağım bu hafta
Ceren1996 Bhado33 evet bizimde belli🤗 Ela🌷 belki elanin yanına başka bi isim daha koyabiliriz. Ama Ela da netiz 😍
Ceren1996 Deleted33000 nasıl bı zor gebelik geciriyosunuz. Benim sadece akşamları şişlik oluyor bebisimi sol tarafımda hissediyorum yatarken hep sola yatıyorum. Sağda rahat edemiyorum ağrı giriyor
hazirancicegii Ceren1996 eveet yaptırdık, 20. Haftada. Orda çıktı zaten şimdi sıkı kontroller ilaçlar vs devam ediyoruz şükür sağlığımız yerinde
Deleted33000 Ceren1996 bulantı kusma hala devam.ediyor oruç da bu yüzden tutamıyorum ara ara kanamalarim oluyor düşük tehlikem var tiroid var iştahsızlık var sadece acılı ve sebetli şeyler bide hamur işleri yiyebiliyorum herşeyden tiksindim bazı yediklerim ise mide ağrısı çok yapıyor Rabbime isyan olmasın ama hayırlısi ile bı dogursaydim diyorum
Semamtr Ceren1996 Kız 🦋 detaylı yaptırdım böbreklerde genişleme var dedi doktorumda 1 yaşına kadar kendiliğinden kapanan bir şey anne karnında takip ediyoruz sadece dedi. Çevremde bu durumu yaşayan çok kişi ve başta çok stres yaptım ama sonrasında bu durumu yaşayan kişilerle konuşmak rahatlattı bir nebze
Deleted33000 Ceren1996 erkek bebek bekliyorum bı oğlum bı de kızım var bu 3 numara olacak inşallah belli erken gelecek bı bebiş ama inşallah vaktinde doğar sende durumlar nasil
mavi407 Ceren1996 sabaha göre daha büyük oluyor karnım ama taş gibi hissetmedim, dikkat edeyim oluyor mu