ErsBegAs Biraz zor bir gün geçirdim dün ve falım içimi kapattı bir baksanıza kızlar ya anlayan özellikle 😌
staRmama ErsBegAs ne çok balık çıkmış kız maşallah 😂 bu aralar kocan sana sürpriz yapacak diye yorumladım 😂
ErsBegAs metemom_ fala inanma falsız da kalma derler. bizim burada fal kapatmayanı linçlerler. Hatay’da kahve süvari içilir genelde ama fal bakılacaksa fincanda 🤣 Fincandaysa da o fal kapatılır
metemom_ ErsBegAs evet Hatay’da bu kültür var benim arkadaşım da hatayli biraz biliyorum ama burda lincliyorlar gördüğüm tüm kahve postlarında linç vardı birde ramazandayız alim Allah tefe koyarlar 😂
ErsBegAs metemom_ valla ben oruç tutup bebemi riske atamam 🤣 kaldı ki hepimiz aynı mezhepten de olmuyoruz malumun Hataylı arkadaşın varsa bilirsin
Tutaste_ metemom_ bazıları yok boşanıcaksın yok bilmem napıcaksın yazıyor sinir oluyorum onlara ya güzel bak güzel gör dimi :D karşında hamile var D:
metemom_ ErsBegAs benim bebe kocaman oldu asko bende geçen sene yemiştim onun için demedim ramazan ayındayız diye dedim sen oruç tutmuyorum diye değil yani
Tutaste_ ErsBegAs heh ben onlara çok kızıyorum taaa geçen sene birine sarıstım hadin hamile yok kocan aldatıyor yok bilmem ne diyip durmuştu
TugceOrak ErsBegAs haram günah ne ararsan var aşko 😀 Birazdan gelirler bilgilendirmeye merak etme sen 😀