Akseec Selsi bende kan verdim eve gidiyorum nasil olsa negatif diye doktorun yuzunu bile gormedim😅 adetin ikinci gunu 2. Asilamaya baslicam artik
Selsi Akseec Daha önce aşılama olduğunuz mu yoksa sadece yumurta çatlatma iğnesimi kullandınız klomen ile beraber
Akseec Selsi hicbisey kullanmadim daha once sebepsiz infertilite hsg cekildim 3 ay olmayinca 4. Ay direkt asilamaya gectim gonal-f ve ovitrelle kullandim asilama olurken
Nurellaaaaaaa1212 Akseec ben demiştimmmmmm vaaarrrrrrr zaten cumayı bekleyecektin cuma oldu hadi kan ver 😂
Akseec Nurellaaaaaaa1212 verdim askim hastaneden dönüyorum ama bence yok bakalim kim kazancak var diyenler mi yok diyenler mi😂
Akseec Nurellaaaaaaa1212 erken ogrenmek iyi degil diyolar valla bence de bat tarihini bekle en guzeli😂
Akseec Nurellaaaaaaa1212 yazcam askim aciklaninca💘 haber gelmezse bil ki bi kosede sessizce agliyorumdur😂😂
Nurellaaaaaaa1212 Akseec en yakın devlet hastanesi 15 km uzaklıkta 😂 özele de eşim tam kırmızılık görmeden gitme diyor sağlık ocağı bugün izinli. Geldi mi gelir iste görüyorsun 😂
Akseec Nurellaaaaaaa1212 kiz daha nasil kirmizilik gorcen ben simdi baktim ay gibi parliyo annesiiii😍😍😍😍
Nurellaaaaaaa1212 Akseec evet kız dünden bugüne bayağı yükseldi gerçekten. Pazar günü vericem inşallah bi 500 civarı olsun da sürekli kan vermeyeyim hemen doktoruma giderim
Akseec Nurellaaaaaaa1212 cok sevindim yemin ederim kendim hamile kalmis gibi cok mutlu oldum canim. Saglikla guzelliklerle gelsin bebisin bana da haber ver gerci ben takip ediyorum seni surekli🥰
Akseec Nurellaaaaaaa1212 @babygirl02 Maalesef negatifim kizlar 💔 hemen ikinci asilamaya gececegim adetim gelince 🥰