Aniiiskosu Merhaba annişkolar ♥️ Benim ilk defa bebeğim olacak bez bakmaya başladık. Bu premium care ile harmonie arasındaki fark nedir? Ya da kullanan anneler yazabilir mi? Teşekkür ederim hepinize
defnevedoruk Aniiiskosu ben farkı bilmiyorum ama preium careden çok çok memnunum, kızım 23 aylık 5. ayından beri kullanıyoruz hiçbir sıkıntı yaşamadık şimdi kardeşinede bunu alacağım🌸
Neferut Aniiiskosu farkı bilmşyorum ama premium care kullanıyorum gece uykusunu bölmemek için altını da değiştirmiyorum akşam 10 gibi değiştirip sabah 7 gibi değiştiriyorum tekrar bezi o kadar dolu oluyor ki nasıl sızmıyor anlamıyorum doğduğundan beri onu kullanıyoruz
Busramnida Aniiiskosu bende bir hevesle en iyi bez diye prima aldım ama bize hiç iyi gelmedi molfix çok seviyorum 🥲
Ckaderdem Aniiiskosu ilk doğduğunda cildi daha hassas olduğu için harmonie kullandım sonra Prima premium care kullandım bana sorarsan bir fark yok ama fiyat olarakta fark yoktu küçük paket küçük numara da daha mantıklı olabilir sadece. Birde ben 4. Aydan sonra paddlers diye bir marka buldum pişik vs yapmıyor fiyatı da baya makul
Diana- Üstte kalsın, ben henüz doğum yapmadım ama 1 numara premium care aldım 4 paket, ama araştırırken bezleri harmonie de gözüme çarpmıştı farkı anlayamadım bende :)
Aniiiskosu Diana- valla bende anlamadım baya da bir fiyat farkı var nedir bu acaba diye merak ettim 🤭
Aniiiskosu Busramnida valla bana da en çok onu önerdiler. Pişik yaparsa başka dene dediler 🤭 teşekkür ederim ☺️
Aniiiskosu Ckaderdem şimdi baya bir fiyat farkı var 🤭 dedim var herhalde bir hikmeti ama yokmuş sanırım. Teşekkür ediyorum
Mervecimmm Aniiiskosu harmonie ‘yi bilmiyorum hiç kullanmadım ama ilk kızıma doğduğunda 3-4 ay premium care kullandım oldukça memnundum ancak o sıra bez fiyatlarına aşırı zam geldi ben de sleepy bio naturele geçtim o da premium care ayarındaydı neredeyse. Sonra bebek iyice büyüdükçe baby turco ya geçtim ondan da memnun kaldım ☺️
deletedmom43191 Aniiiskosu ben hep çocuklarıma aktif bebek kullanıyorum sızma tasma pişik derdi hic yazamadım
Mervecimmm deletedmom43191 ben bundan da kullandım ama pek memnun kalmadım. Baby turco bundan daha iyi bence. Ama her bebek farklı işte bazen deneme yanılma yapmak gerekiyor