Bglmmrn etkafa akşam nasıl geliyo anlamıyorum bile Allah’tan kayınvalidem yemek konusunda iki gündür yardımcı oluyo
Balbebek012 etkafa oruç tutmadım açlığa asla dayanamıyorum inşallah sonra telafi edeceğim ❣️ annem deyiz burası çok güneşli bahçede keyif yapıyorum
2baby1cat etkafa ben dün oruç tuttum benim bünyem güçlüdür bana bir şey olmaz dedim😂😂 ama akşamüstü çok kötü oldum iftardan sonra bile kendime gelemedim kolum kalkmıyordu. Bu sene tutamıycam artık ☹️
etkafa panikprenses Ohh ne güzel kolay gelsin canım bende oğlumu yedirdim uyutucam şimdi ☺️tabi uyursa
Bglmmrn etkafa benimde sahurda benimle birlikte ayaktaydı 6 da zor uyuttum ama benim oğlum 30 aylık 😊
etkafa 2baby1cat ayy benimde akşam başım çok fenaydı 9 da uyudum sahura bile uyanmadım🤭🤭bu gün sahursuz tutuyorum 😂😂
Balbebek012 etkafa hem de mis mis sıcak olunca kendime geliyorum biraz poyraz vardı bir iki hafta soğuk geçti ama şimdi çok güzel 😍💓
staRmama etkafa orucum iyi gidiyor çok şükür. Oğlum bu aralar bir tık mızmız😅 kendimi motive ediyorum bu günler geçecek ve ben bunları bile özleyeceğim biliyorum 🥺