Elifcc Hastane çıkışımız bile gelmek üzere ama maalesef isim içime bir tane bile sinen yok. Kızımız olucak 26 haftalık olduk ilk bebeğimde asla böyle olmamıştım hatta en baştan belli olmuştu şimdi niye böyle oldu bilmiyorum 🥲 doğum anında mı karar versem acaba ? Kızlar bana çok eski değil ama yenide olmasın alya mira gibi bu isimler dışında isim önerir misiniz lütfen 💕
yeldanurr Elifcc ben ahu mihra koymaya karar verdim hem herkesde olan bir isim değil hemde anlamı güzel sanada fikir olsun 💖
Phyloo Elifcc asel çok dıye koymadım bunu koydum ben koyunca patladı sanki yine kızım olursa hafsanur yada hafsa sare düşünüyorum
Havva578 Bende 21haftadayim bende karar veremedim daha sorunca daha çok kafam karışıyor mihre ismini bi dusunmeye başladım bakalım
Elifcc Havva578 sizin yorumunuzu görmeden yazmış oldum bende mihre düşündüm ama koyma anlamı yok ağır bir isim vs dediler
Yona9 Bglmmrn Bu ismi iyi araştır canım. Ceylin’in gerçek anlamı yengeç yuvası. Cennet kapısı anlamı uydurma maalesef
2baby1cat Elifcc ilk kızımda Doğa ya da Derin düşünmüştük. Derin oldu kızımın adı. İkimcisi de kız olursa Duru koyacağım demiştim ama erkek olduğunu öğrendik. Fikir olsun size de☺️