ErsBegAs Biz bu tepkileri kabul ederekten koyduk 💙🧿 Aslan Pars 🦁🐾 Güçlü,yiğit olsun istedik. Asaletini ve zarafetini de Pars’tan alsın dedik 💙🧿 Millet de neden 2 yırtıcı hayvan, ikisi de aynı deyip duruyor 🤣
Eliffyamann ErsBegAs biz Yaman koyduk, büyükler oo çok güzel çok yakışmış delikanlıya yaman ol emi diyor 😂 genç kızlar da ayyy çok güzel bende bu ismi koymayı istiyordum diyor😂
Smyye1B ErsBegAs Oğlumun ismi Ömer Berâ Herkes bela mi, bora mi yok biz onu diyemeyiz bora olsun bela olsun diyordu ki iki buçuk sene sonunda alıştılar 😅
gezentianne ErsBegAs Pars’ın yırtıcı hayvan oldugunu şuan öğrendim🤩Adıyla yaşasın💙 Oğlumun ismi Barış herkes ayy ne güzel ismin var diyor hatta 2 yaş civarı yeni yeni konuşurken bu cümleyi tanışma esnasında standart bir cümle sanıyordu o da birine adını sordugunda cevap ne gelirse gelsin ayy ne güzel ismin vaayy diyordu😅😅😅😅🙈
Mavili1480 ErsBegAs Atlas koyacağız başka isim koyun atlas ne diyen var abisi seçti benim için dünyanın en güzel ismi 😂
hivda36 Eliffyamann hamileyim ve oğlumun adını Yaman koymayı istiyorum doktor erkeğe benziyor dedi erkek olursa Yaman koyacağım bence de çok güzel bir isim 💙
EsmanurTorun Eliffyamann Bizde Yaman koyduk fakat daha hiç kimseye beğendiremedik 😅 Eşimin adı Yağız eğer eşimin afı olmasaydı çok sevdiğim bi isim kesin Yağız koyardım Allah bi yerden verdi 😅😂
ErsBegAs Smyye1B hahaha ya bizde kız olsa efsane şeyler olacaktı Eftalya millet diyemiyor kolay kolay sjshsj
Minikmucizemmm26 Smyye1B benim oğlumun ismi de Kıvanç Bera olacak nasipse Kıvanç herkese normal geldi ama Bera🤦🏻 kendi babam bere gibi nerden buldunuz böyle değişik isim dedi kp bela gibi dedi kimisi isim yarıda kesilmiş gibi dedi yani dedilerde dediler 😂 ama vazgeçtim mi geçmedim herkes önünde ya da sonunda alışacak elleri mecbur 😂😂
Zeynepserra10 Smyye1B ay biz de bera istiyoruz ilk defa siz de görünce şaşırdım☺️ insanlar nasıl tepki verir ben de endişeliyim bu konuda çok da bilindik bir isim olmayınca o ne ya derler kesin diye düşünüyorum
tubi10 Smyye1B evet biz de Bera düşünüyoruz herkes kız ismi gibi diyor ama sade Bera koysak nasıl olur diyoruz yanına Ahmet Bera ya da Meriç Bera mi olsa diyoruz hala karar veremedik 37 haftadayız 🤦♀️
ErsBegAs gezentianne hahaha ya kıyamam Barış çok güzel bir isim 🥹🥰 Pars Aslan ve Panter’in birleşimi sonucu olan bir hayvan leopar da deniliyor 🥹
Ewy gezentianne biz de Barış ismine karar verdik gibi. Tek isim istiyoruz böyle ferah bir isim geldi Barış. Nasıl huyu sakin mi oğlunuz. İsmiyle yaşasın inşallah
ErsBegAs Phyloo 🤣 Yırtıcı bir hayvan zaten neden başka bir hayvana hayvan ismi takılsın ki? 🤣 köpeğe de benzemiyor halbuki 🥹
gezentianne Mavili1480 Atlas da cok güzel ama son 2 senenin en cok koyulan iki ismi Aslan ve Atlas olmuş🙈😅
gezentianne Phyloo Köpekte olunca ne oluyor ki hakaret mi? 😅 Benim köpeğimin ismi de CAN. İnsan ismi diye tuhaf bulanlar oluyor
Mavili1480 gezentianne İlk oğlumun ismi aras yağız düşünüyorduk ama abisinin dilinde atlas var kardeşimin ismi atlas diyor 😂 insan kıyamıyor ki 🥰
sehnazz000 ErsBegAs niye adını Aslan koydunuz başka isim mi yoktu Yok artık herkeste var Hayvan diye dalga geçerlerse vs vs o kadar sıkıldım ki bu insanlardan 😀 diğer adıda değişik onuda düzgün söyleyen yok herkes başka isim söylüyor ve bu ismi nerden buldunuz diye 50 tane laf ediyor bir gün birini b*ğazlıcam 😀
gezentianne Ewy Barış hem fonetik olarak hem anlam olarak cok güzel hepimizin ihtiyacı🥰 Hem klasik hem modern eskimeyen bir isim bence.. Oğlum cok sakin bir cocuk değil cok hareketli biraz yaramaz 😅 Ama inanılmaz empatik,merhametli ve duygusal bir çocuk. Algısında cok açık,lider ruhlu her ortamda dikkat çeken okulda kursta parkta herkesn tanıdıgı sevdiği bir cocuk🥰 kardeşi olmasını da cok istedi normalde tüm cocuklar kendisini düşünür oyun oynayabilmek adına hemcinsinden olsun ister bizimki hep kız istedi neden diye sordugumuzda da sen evde tek kızsın ya annem diyor😅 Nitekim kız kardeşi oluyor onun ismi de Dünya💕🙏
Beyzaaldemir ErsBegAs -ne koyacaksınız bakalım isim karar verdiniz mi -verdik evet kuzey koyacağız -kuzey mi diğer çocuklarına da güney,doğu,batı koy da uyumlu olsun hahhha -😑😑😑😑
Mavili1480 Beyzaaldemir Ay bunu bende yaşıyorum ilk oğlumun ismi aras ikinci oğlunun ismide başka kargo şirketi olsun diyorlar 🤦♀️🤦♀️
incimina111 Beyzaaldemir hahah bu ben ilk oğlum kuzey 5 yaşında ve 5 senedir ikinciye güney koyarsınız artık diyorlardı. Şimdi 2. Oğlum geliyor güney mi geliyo diyorlar😂😂
Mavili1480 gezentianne Henüz 4 yaşında aslında bebeğimiz olacak diyor öpüyor karnımı seviyor inşallah sevgisi hep böyle devam eder 🥰