Babiesmamy Yarın doktora gideceğim kızlar. 10 haftalıkken bir düşük yaşamıştım. Sizce yarın doktorda görünür mü en azından kesesi.. düşükten sonra sağlıklı gebelik geçiren var mı aramızda vallahi sürekli kalbim ağzımda.. kanama vs. Olcak mı diye..
Accountant Babiesmamy o haftada anca vajinalden görünür ben 5+3 te vajinal ultrasonla görmüştüm keseyi karından gözükmemişti
Accountant Babiesmamy bende bir öncekinde düşük yaşadım bu şimdilik sağlıklı çok şükür 15+2 deyiz önceki kötü tecrübeni unut bu sefer öyle olmayacak
deletedmom43191 Babiesmamy karın ultrasondan gorunmeyebilir yine kişiden kişiye göre değişiyor doktor vajinal ultrason yaparsa görülebilir belki
Gulsena09 Babiesmamy suan ikinciye hamileyim 5+4 de cuma gunu vajinal ultrasonda gorduk bebegimizi ben ilk bebegime hamile kalmadan iki ay once dusuk yapmistim sonra ogluma hamile oldugumu ogrenmistim riskli bi hamilelik gecirdim ama cok sukur saglikli dogdu
Accountant Babiesmamy evet sadece kese gözükmüştü ve ufacıktı nokta kadardı aslında 6 haftalıkken gitsen daha iyi olabilir senin için
[silindi] Görünür eğer geç döllenme vs olmadıysa, ben 4+6 da gördüm keseyi, daha öncede 11 haftalık düşük yaptım kürtaj oldum. Şimdi 10+2 deyim bakalım şimdilik her şey yolunda gidiyor inşallah sağlıkla devam eder