Sdanur1 Hizliveofkeli hadi hayırlısı olsun insallah rabbim gönlünüze göre versin bu mübarek günde dualarımız sizinle haber verin insallah
Hizliveofkeli Sans_seninle YyyyYasemin Cimcime30 Anonymouse Nurellaaaaaaa1212 Babiesmamy Tutar13 Hnmli Bglmmrn sagliklagelbebegim deletedmom43191 Sdanur1 Çok şükür kızlar ya 🙏
Hizliveofkeli Sdanur1 Allah razı olsun. İnşallah hepimizin hakkında hayırlısını versin. Kimsenin kucağını boş bırakmasın 🙏
Eda42_ Hizliveofkeli Gözün aydın olsun ne güzel pozitif inşallah sağlıklı gebelik oluşur iki katı kese kalp atışını herşey yolunda gider güzel sağlıklı hamilelik geçirirsin inşallah amin amin 🤲🏻🤲🏻
1tosbikannesi Hizliveofkeli ay hamilesin hadi hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🌸
Bzkrt Hizliveofkeli oh rahatladım bende 😃 hayırlı olsun ilk test çubuğu paylaştığımız dan beri silik çizgiyi gördüm bazı arkadaşlar görmese de sevindim siziin adınıza
Hizliveofkeli Tutar13 ay teşekkür ediyorum darısı en kısa zamanda gebe değilseniz size olsun inşallah 🙏
Hizliveofkeli Hnmli Ahaha çok belliydi ama ben diğer gebeliklerimi 19 ve 17 ile öğrendim onlara göre daha silikti testler.
Mor-kelebek Hizliveofkeli elhamdülillah şuan 4+3 olduk teyzesi salı günü ilk randevumuz var 🤲🤗 bizede dua et olur mu bu sefer sağlıklı ilerlesin iki kimyasalim bir kürtajm var 🤲