Semraaaaa Kızlar adetime 2 gün kala test yaptırdım negatif çıktı sonrasnda poZitif olabilme ihtimali varmı sizce?
Duygu_ Semraaaaa olsaydı kesin çıkardı diye düşünüyorum🤷🏼♀️ ümitlenme bence üzülmemek adına hayırlısı olsun🤲🏻
Mimnak 0-5 arasına yorum yapqmıcam yasamadm ama bnm adet günümde 19 du degerim 2 günde bir kan vererek takip ettik senn degerin kaç çıktı
Duygu_ Semraaaaa bende sana kötü bişey demiyorum yaniii önemseyip yorum yapanda suç yaniiii ..... 🤪🤪🤪
Semraaaaa Mimnak İnş ama bekle bekle gerçekten bunaldm yani bundan snra asla takmıycam olur yada olmaz allahın biliceği iş ben üstüme düşeni yaptm doktora gittim bi sıkıntımız yok çok şükür taktıkça olmuyor zaten allah bilir artık .
Semraaaaa İnş ama bekle bekle gerçekten bunaldm yani bundan snra asla takmıycam olur yada olmaz allahın biliceği iş ben üstüme düşeni yaptm doktora gittim bi sıkıntımız yok çok şükür taktıkça olmuyor zaten allah bilir artık .
Mimnak Semraaaaa zaten ne zmn oluruna bırakırsan emin ol o zmn oluyorr oluruna bırak her ay adet tarihini beklememeye çalş Allahm en hayırlı zamanda nasip eder inşAllah