ozlemsn Hera4828 evet benimde 1 sene korunmasız ilişkiden sonra 1 kere letu ve çatlatma iğnesi denedi sonra sprem test de temiz çıkınca bendende gemen rahim filmi istedi oda temiz çıktı şimdi 2. Kere çatlatma deniyoruz bakalım
Hera4828 ozlemsn evet bizimde öyle oldu eşimde muayene oldu temiz çıktı şükür benimki de keza öyle şükürler olsun bakalım bizimde 4. Deneme işte Allahım hayırla sonuçlandırsın hepimizinkini inşallah 🥹♥️
Hera4828 ozlemsn bende minicik geldi ama sonrasında bişe yok şimdilik şükür az önce yine sarı akıntı gördüm sadece
Derennn700 Hera4828 evet kuzum aslında onu da tüp bebek zamanında histereskopi oldum o da rahim filmine benzer bi işlemdi doktor gerek yok temiz demişti rahmime o yüzden tekrar çekmemiştim, ama aşılama yaparsam tekrar isteyecek doktor
Hera4828 Derennn700 anladım canım iyi o zaman çok şükür o temiz çıkmışsa 🤲🏻 Allah gönlümüze göre versin inşallah
Meridaily Hera4828 yaaa inşallah 😍 çoook teşekkür ederim😍❤️ inşallah hepimiz için gönlümüzce olur herşey🥹 Eveet ilk çatlatma iğnesi🤭 çok heyecanlıyım ya🥹
Hera4828 ozlemsn Çatlatma ailemiz büyüyor 🙈 inşallah bu yola çıkan herkesin gönlündeki olsun 🥲 Rabbim öncelikle sabır ve tevekkül versin en önemlisi bu ikisiymiş ben bu süreçlerde daha iyi idrak ettim 🤲🏻
ozlemsn Hera4828 Hera4828 inşalllahh canımm inşallah Allahım hepimizi mutlu etsin en kısa zamandaaa♥️
ozlemsn Hera4828 bu arada benim kahverengi lekelenme gelmemeye başladı ama böyle ani kalkışta kasıklarım aşırı ağrıyor ayaklarımda karıncalanma hissi başladı inşallah hayırlısı olur bakalımm