Hera4828 Evet güzel anne adayları benim gibi bekleme sürecinde olan varsa yazsın 😇 tuttu mu tutmadı öı diye beklemek çok zor 🥲
S1104 Hera4828 bugün 10. Günüm beklemek gerçekten zor. Üçüncü denememiz artık bizim. Umarım kolaylıkla sağlıkla olur hepimizin için
Glr_grz Hera4828 bende beklemedeyim pazartesi çatlatma iğnesi oldum. Adet günüm 13 mart. Bir test yaptım çizgi çıktı daha iğnenin etkisi geçmemiş.
Derennn700 Hera4828 bende yaptım Salı günü çatlatma iğnesi bugün süt kıvamında beyaz akıntı geldi sende oldu mu canım
Hera4828 S1104 maşallah sizin az kalmış zaman benim daha 4 gün oldu 🥲bizimde 4. Denememiz hakikaten yorucu oluyor 🥹 inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız🌸🌸
Hera4828 Glr_grz sizinle de aramız 2 3 gün varmış 😇 ben buraya yazarım sizlerde yazın inşallah güzel haberler veririz 🌸🌸🌸
Derya034 Hera4828 Amin teşekkür ederim rabbim ramazan ayı hurmetine isteyen herkese nasıp etsin aminn🙏🙏🤲
glsmklc_ Osqe91 bende 20 şubatta aşılama oldumm. Doktorum 4 Martta kan vermemi söyledi sabah gidicem inşallah rabbim hayırlı güzel ve olumlu sonuç almayı nasip eder. Eşim bugün test almış yaptım ikinci çizgi silik çıktı. Allahım inşallah tutunmuştur.
Akseec Ay ben de varim ignenin 11 asilamamin 9. Gunundeyim yapildigi guleride sayarsak 12,10 hayirli haberler alalim insallah kizlaaaar💝
aryasal3429 Çatlatma iğnesi nasıl oluyor kızlar herkes vurabilirmi doktora söylesem vururmu aydınlatırmısınz bni
Hera4828 aryasal3429 düzenli yumurtlayamayan yada pikos olan kadınlarda uygulanan tedavi canım 🥹 kendiliğinden adet görebiliyorsan yumurtlama sıkıntın yoksa gerek yok bence 😇
Hera4828 Derennn700 bende de şeffafa benzer akışkan akıntı oldu bide yumurta akı gibi oldu ama çok değil zaten yumurtlama zamanı oluyor bu akıntılar diye biliyorum
Melo355 Ocak ayında çatlatma iğnesi vurulmuştum şuan 9 haftalık hamileyim isteyen herkese nasip olsun🥰🥰
Akseec Hera4828 evet sebepsiz infertilite dendi hsg cekildim 3 ay hamilelik olusmayinca asilamaya basvurduk gonal-f kullandim ovitrelle vurdum igne gunu sonrasi 11. Gunum bugun🙏🏻
Hera4828 efgoksen ben daha çarşamba sabah iğnemi yaptım daha çok erken benim için 🥹 sizin de erken bence adet tarininin geçmesini bekleyin en azından 15. 16. Günden sonra yapın test