Dileksunaa00 gunesinanneessi umarım doğumunuz çok güzel geçer saglıklı şeklinde evladınıza kavuşursunuz 🙏🌸
Guness2021 Bende yeni geveyim çam sakura için randevu aldım, 2. Sezeryan orda planlıyorum, tecrübeleriniz bekliyorum. Allah kolaylıklar versin sağlıcakla kucağınıza alın inşallah bebeğinizi 🙏🏻
gunesinanneessi babymom1_ babymom1_ Doğum yaptım arkadaşlar gündüz ama bebeğim kalp atışının hızından dolayı yoğun bakıma alındı o yüzden pek kafam yerinde değil. Kısacası ben hemşirelerden ebelerden doktorlardan memnun kaldım memnunum ALLAH razı olsun. Çok yoğun oldukları halde güzelce açıklıyorlar herşeyi iyi ve güler yüzlü davranıyorlar.daha ben hastanedeyim bebeğimin durumu da sabah belli olucak kardiyoloji doktoru gelip bakicak. Sağ salim bebeğimle evimize gidelim size post açacağım.
gunesinanneessi Doğum yaptım arkadaşlar gündüz ama bebeğim kalp atışının hızından dolayı yoğun bakıma alındı o yüzden pek kafam yerinde değil. Kısacası ben hemşirelerden ebelerden doktorlardan memnun kaldım memnunum ALLAH razı olsun. Çok yoğun oldukları halde güzelce açıklıyorlar herşeyi iyi ve güler yüzlü davranıyorlar.daha ben hastanedeyim bebeğimin durumu da sabah belli olucak kardiyoloji doktoru gelip bakicak. Sağ salim bebeğimle evimize gidelim size post açacağım.
hyhyk gunesinanneessi gözün aydın Allah analı babalı büyütsün bi an önce kucağına alırsın inşallah 🥰🙏 bende çam sakura takipliyim ve doğumu da orda düşünüyorum ama burda çok yazanlar ve çevremden duyduğum kötü şeyler var. Mesela son dakikaya kadar normal doğum yaptırmak istiyorlarmış vs vs. sizin ilk doğumunuz muydu ?
babymom1_ gunesinanneessi gözün aydın Allah analı babalı büyütsün moralini bozma bebeğin iyi olucak inşallah
gunesinanneessi babymom1_ Amin inşallah inşallah bir kez bile görmedim daha. O yüzden iyi değilim.kardiyoloji doktoru gelip bakicak bugün ona göre belki yanıma gelicek belkide yoğun bakım süreci devam edecek.
gunesinanneessi hyhyk Amin inşallah Allah razı olsun 🤲🏻. Yanımda ilk doğum olan bayan var dün konuştuklarım var. Bebeğin suyu poziyosunu ve senin catin müsaitse normal doğummus öncelik ama değilse zorlamiyormuş. 41 haftaya kadar beklemiş aynı odada kaldığım kız suni vermişler açılması olmayınca acil sezeryana alınmış. Dünde başka biri vardı ilk doğumu 38 + 5 di onu hiç normale zorlamadan sezeryana aldılar bebeği dönmediği için kısacası bebeğinle sana bağlı süreciniz
hyhyk gunesinanneessi anladım çok tesekkür ederim sizede çok geçmiş olsun tekrardan inşallah en kısa zamanda sağlıklı bi şekilde bebeğinize kavuşursunuz güzel haberlerinizi bekliyoruz 🥰🌸
gunesinanneessi Ameliyathane ekibi veya servisteki ebeler hemşirelerden hiçbirinden kötü bir muamele ters bakış davranış yaşamadım. ALLAH razı olsun hepsinden. Doğumdada belden anestezi oldu devamlı yanımdaydı iki anestezisyen güzelce sakinleştirdiler konuştular tansiyonum düştükçe midem bulandıkça sakinleştirici enjekte ettiler. Okuduğum şeyler gibi birşey yaşamadım. Dün çok korkuyordum okuduklarimdan dolayı. Hata kendilerine de söyledim bu hastaneden ve doktor hemşirelerden kötü bahsediliyordu bu yüzdendi korkum tansiyonumun düşme sebebi diye. Bence şans işi ve sizlik bir durum çünkü çok kalabalık aşırı kalabalık bir hastane hasta yoğunluğu çok ameliyathaneler 5 dk da boşaltıp temizleniyor o şekilde düşünün katlarda oda bulunmuyor. Siz doktoru ebeleri hemşireleri dinledikten sonra bence sıkıntı yaşayan olmaz diye düşünüyorum en azından benim şuana kadar sorunum sıkıntım olmadı.9 da ameliyata girdim 10 da çıktım saat 2 de ayaklandim daha erken kalkardim kızar hemşireler diye kalkmadim. Gaz ve diğer konuda da sorun yaşamadım ikiside sorunsuz çıktı. Şuan ağrım yok sadece yürürken bazen yanma oluyor o kadar.
sfay gunesinanneessi dikişleriniz nasıldı, açılma sızma enfeksiyon vs oldu mu ve aldırmaya gittiniz mi yoksa eriyen dikiş mi atılmıştı? Bir de yenidoğan süreciniz nasıl oldu bebeğinizi ne zaman alabildiniz kucağınıza
gunesinanneessi hyhyk amin inşallah 🤲🏻 tabiki inşallah güzel haberi aldığımda yazacağım ALLAH razı olsun teşekkür ederim 🥰🤲🏻